En vanskelig situasjon for mange

Vi i Sparebanken Øst skal gjøre det vi kan for at du skal få pengene til å strekke til.

Avdragsfrihet på boliglån
Mange kjenner på usikkerhet rundt arbeidssituasjon og inntekter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg selv i en slik situasjon, og kan tilby tidsbegrenset avdragsfrihet på boliglånet for privatkunder som er permittert.

Vi er tilgjengelige etter avtale
Sparebanken Øst følger Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratets retningslinjer og vil bidra til å begrense spredningen av koronaviruset i Norge. Det vil derfor dessverre ikke være mulig å benytte seg av drop-in kundebesøk på våre kontorer i tiden fremover. Vi er opptatt av å opprettholde normal drift så langt det er mulig og vil gi god rådgivning til våre kunder. Sparebanken Øst er fortsatt tilgjengelige for fysiske møter etter avtale, på telefon og e-post.

Trenger du hjelp, ta kontakt med oss på telefon 33 51 38 55.

Kundeservice

13. mars 2020

Tilstede for våre kunder!

Corona-pandemien påvirker nå oss alle og de helsemessige og økonomiske konsekvensene får stadig større omfang, både internasjonalt, nasjonalt, for bedrifter og for enkeltindivider. Vi vet ikke hvor omfattende konsekvensene vil bli eller hvor lenge krisen vil vare på nåværende tidspunkt. Sparebanken Øst har siden 1842 gjort vårt beste for å hjelpe våre kunder.

Vi skal gjøre vårt beste denne gangen også!

Pål Strand – Administrerende direktør