Er din bedrift, lag eller forening rammet?

Tenk alternativt for betaling og levering!

Med nye restriksjoner, nedstenging av butikker, restauranter og aktiviteter i Oslo-regionen, må vi alle snu oss rundt for å komme gjennom situasjonen vi befinner oss i. Vipps ønsker å bidra til at rammede bedrifter kommer seg gjennom dette og legger til rette for at dere skal komme raskt i gang med Vipps på nett.

Mer om Vipps Bedrift

Her er våre råd til alle dere som driver bedrifter, lag eller foreninger som er rammet av Covid-19:

Betalingsløsninger

Det er mange som har behov for å løse betaling på nye måter nå. Noen fordi kundene ikke vil ta på terminaler, andre fordi bedriften har gått fra å få besøk av kunden til å besøke kunden selv. Det kan være hjemlevering av varer til folk i karantene for eksempel. Gjennom Vipps kan du få flere betalingsløsninger og du kan velge den metoden som passer best for deg og din bedrift.

Slik tar du betalt med Vipps

Hold hjulene i gang

I den siste tiden har restaurant og serveringsbransjen blitt satt på en hard prøve, og man har måttet tenke kreativt. Hjemlevering eller pick-up points har vært løsningen for mange. Bruker du Vipps i dag, sørg for at du får enda bedre utnyttelse av løsningen, for eksempel kan du sette på geolokasjon, da vil kundene finne deg lettere. Er det nytt for deg eller ønsker du enda bedre sikkerhet og mulighet for omsetning, sjekk våre tips her:

Råd til restauranter/servering

Lag og foreninger – hold ut!

Husk at du har mange i lokalområdet ditt som heier på deg. Selv om ikke den typiske aktiviteten deres er i gang, finnes det fortsatt muligheter for å tjene noen kroner og engasjere de som står dere nær. Det er mange som har litt tid til overs og som vil engasjere seg dersom du for eksempel lager noe morsomme aktiviteter i sosiale medier. Vi har noen ideer du kan spinne videre på.

Råd til klubber og lag

Kultur til folket

Digital underholdning er kjærkomment og populært for folk flest, men hvordan kan du som artist ta deg betalt? Sjekk hvilke muligheter du har gjennom Vipps. Kanskje du kan glede noen gjennom din musikk, dans eller annet kulturelt innslag?

Råd til artister