Informasjonsbladet Verdier 2-22

To ganger i året lager vi et magasin med nyttige tips om økonomi og litt fra lokalmiljøet

Høstens utgave inneholder tips til hvordan du kjøper din første bolig, intervju med Stortingspresident Masud Gharahkhani med det demokratiske hjertet, Hokksunds nye turistattraksjon, og mye mye mer.

Har du ikke fått magasinet i posten, kan du enten lese det her eller bestille et gratis eksemplar sendt hjem til deg.

Vil du løse kryssordet, kan du gjøre det her.

6. november 2022

Vi er her for deg

Sparebanken Øst har 30 kontorer på det sentrale Østlandsområdet. Vi er en bank som skal være relevant både for privat- og bedriftskunder.

Som kunder hos oss, skal dere få den hjelpen og servicen dere har behov for. Enten fysisk på et av våre kontorer, eller i en av våre mange digitale kanaler.

I svært turbulente tider som nå, med høye strømpriser, økte matvarepriser, økende rente og høye drivstoffkostnader, må du ha kontroll over økonomien din. Da er vi her for deg! Ta kontakt med en av våre kunderådgivere eller vårt kundesenter for å få tips og hjelp til hvordan du best kan få kontroll over egen økonomi.

Som en lokal sparebank, er en av oppgavene våre å være synlige og til stede i lokalmarkedet. Vi er den personlige banken som bidrar til næringsutvikling, gleder lokalsamfunnet med midler til aktiviteter for barn og ungdom og som bryr oss om kundene våre.

Sparebanken Øst har betjent kunder og lokalsamfunnet i 180 år som en selvstendig og frittstående sparebank. Det har vi tenkt å fortsette med. Den jobben tar vi på alvor, og det betyr at vi bryr oss om dere i både roligere og tøffere perioder.

Pål Strand, adm. direktør i Sparebanken Øst