Møt Lekemakerne og Piperenser’n

Lørdag 19. november, på Bragernes torg, kan du få en smakebit på forestillingen "Jakten på Juleskurken"

Ta med deg barn, barnebarn, tantebarn eller nabobarn og ta en bytur.
De som kommer denne lørdagen, vil få mulighet til gratis billetter til generalprøven av Juleskurken  i Drammens Teater 25. november, kl. 18:00. 

Program 19. november:
13:00   Velkommen v/avdelingsbanksjef Cathrine A. Grosvold
13:05   Lekemakerne underholder
13:15   Piperenser’n tar imot barnas ønskelister
13:15   Påmelding til gratis forestilling åpner

Ta med ønskelisten!

La barnet tegne eller skrive ønskelisten før dere kommer. Piperenser’n tar imot ønskelistene i postkassen sin, og listene vil så bli hengt opp i foajeen i Drammens Teater. Der kan selveste Juleskurken og alle besøkende til teateret se dem. Utstillingen vil henge oppe helt frem til 18. desember.

Velkommen!

Dette er «Jakten på Juleskurken»

Endelig er tidenes juleopplevelse tilbake i Drammens Teater. Etter en pause på hele fire år, kan det igjen inviteres til Juleskurken – en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning. Stykket passer i for alle i alderen 3 til 100 år og blir satt opp i Drammens Teater for ellevte gang i år!

Stykket spilles helt frem til 18. desember. Billetter kan kjøpes hos Drammens Teater.

Slik er handlingen

Juleskurken og Piperenser’n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen.

Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker.

Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken.

Anbefalt alder: 3 til 100 år (PS: det er ikke skummelt).