Bli med på en superenkel dugnad!

Trenger laget ditt litt ekstra til utstyr eller sosiale samlinger? Vår tipsdugnad kan gi tusenlapper - rett i lagskassa.

Det er mye et lag trenger – om det er utstyr, ekstra penger til en etterlengtet cup eller en sosial kveld med pizza og brus. Nå har du som lagleder mulighet til å skaffe laget ditt litt ekstra i lagskassa på en veldig enkel måte.

For hvert navn du tipser oss om – gir vi 50 kroner som går direkte inn i lagskassa til ditt lag. 

Bruk nettverket til laget ditt –  foreldre, familie, venner, kolleger eller andre bekjente. Få foresatte til lagspillerne til å samle inn i sin krets. Du kan bruke Spond eller lagets Facebook.  Spør folk om de kan tenke seg en hyggelig prat med Sparebanken Øst. Tipsdugnaden gjelder for alle lag i Hokksund idrettsforening.

Vi trenger navn, telefonnummer og hvilken dagligbank som benyttes av alle som svarer ja, i tillegg til om det passer at vi ringer på dagtid eller kveld. Informasjonen legges inn i et skjema og sendes inn.

Det er lagleder som er ansvarlig for å samle inn navn, fylle inn skjema og sende inn på vegne av laget. Er dere 20 spillere på laget, betyr det fort 4000 kroner til lagskassa om alle får inn kun fire navn hver. Enklere blir det ikke.

Send inn tips

For at tipset skal gjelde må innsendte navn oppfylle disse kriteriene:

  • Være norsk statsborger
  • Være over 25
  • Bo i Øvre Eiker

Fyll inn skjema

Husk at personen du oppgir navn på må ha gitt samtykket til at du oppgir deres navn.

Hva får de som oppgir navnet sitt?

De får en helt uforpliktende telefon fra lokalbanken i Hokksund . Vi tror nemlig at en rådgiver som kjenner Hokksund og snakker riktig «språk» kan komme med tips og råd for å gjøre hverdagsøkonomi til folk flest enda litt bedre. Hos oss får alle sin egen personlige rådgiver og vi har et kontor du kan komme innom for å snakke med oss.

Gode betingelser på boliglån, sparing og forsikring kan vi også tilby.

Topp tre får bonus

Vi vet at dere har masse konkurranseinstinkt. Derfor belønner vi de tre lagene som bringer flest tips til bordet med en ekstra sum. Laget med flest tips får 3000 kroner ekstra, 2000 kroner til lag nummer to og 1000 kroner ekstra til lag nummer tre.

NB. Et navn gjelder kun én gang i tipsdugnaden, så den første som tipser gjelder. 

Lykke til!