Asker

Sparebanken Øst sitt kontor i Asker

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Vi har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Hva vi kan hjelpe deg med

Vårt kontor i Asker holder sentralt til i Torvveien 7, rett ved togstasjonen. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som har fokus på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kom gjerne innom for en prat eller kontakt oss for å avtale et møte.

Kontoret i Asker er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Asker kontoret
Besøksadresse:
Torvveien 7, 1383 Asker
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 20
Åpningstider:
Tirsdag–torsdag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Vi leverer et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring. I Sparebanken Øst strekker vi oss langt for at du som kunde skal kunne ha tilgang til produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden. Hos oss vil du kunne søke om boliglån, refinansiering samt ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og din familie. Vi legger til rette for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere i Asker, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre digitale løsninger. Vi har et digitalt hjørne for deg som ønsker å benytte deg av våre selvbetjente løsninger når du besøker vårt kontor.

 • Boliglån
  • Drømmer du om bolig ved sjøen, hytte eller leilighet i byen?
   Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Våre rådgivere i Asker har ekspertise på boliglån og vil sammen med deg sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart og som tar høyde for din livssituasjon.

   Les mer om boliglån

   Søk om lån

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Har du planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån? Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vurderer du å flytte boliglånet ditt? Vi vil at det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss dersom du allerede har lån i en annen bank. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

   Kontakt oss for lån

 • Forsikringer
  • Å sikre seg økonomisk trygghet dersom uhellet skulle være ute er viktig. Gjennom Sparebanken Øst vil du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

   Kjøp forsikringer

 • Våre rådgivere
  • Våre kunderådgivere ved kontor Asker er autoriserte finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring. Vi tar gjerne et møte med deg for å hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon. Trenger du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring?

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss