Asker

Sparebanken Øst sitt kontor i Asker

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Vi har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hva vi kan hjelpe deg med

Vårt kontor i Asker holder sentralt til i Bankveien 1. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som har fokus på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kom gjerne innom for en prat eller kontakt oss for å avtale et møte.

Kontoret i Asker er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Asker

Åpningstider: Tirsdag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Bankveien 1, 1383 Asker

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss