Fredrikstad

Sparebanken Øst sitt kontor i Fredrikstad

Vi ønsker å være tilstede for deg som kunde der du trenger oss. Banken har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Du finner oss sentralt rett ved brygga i Fredrikstad og rådgiverne våre er en dyktig gjeng. Avtal gjerne et møte med oss eller kom innom for en hyggelig prat om deg og din økonomi.

Kontoret i Fredrikstad er et rent rådgivningskontor, og tilbyr derfor ikke kassetjenester.

Kontakt rådgiver Søke lån på nett

Fredrikstad

Åpningstider: Mandag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Dampskipsbrygga 2, 1607 Fredrikstad

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/Flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss