Fredrikstad

Sparebanken Øst sitt kontor i Fredrikstad

Vi ønsker å være tilstede for deg som kunde der du trenger oss. Banken har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Du finner oss sentralt rett ved brygga i Fredrikstad og rådgiverne våre er en dyktig gjeng. Avtal gjerne et møte med oss eller kom innom for en hyggelig prat om deg og din økonomi.

Kontoret i Fredrikstad er et rent rådgivningskontor, og tilbyr derfor ikke kassetjenester.

Søke lån på nett Kontakt rådgiver

Fredrikstad
Besøksadresse:
Dampskipsbrygga 2, 1607 Fredrikstad
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 30
Åpningstider:
Tirsdag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst leverer et stort spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi strekker oss langt for å tilpasse løsninger til dine behov i forhold til den livssituasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Du som kunde velger selv om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere i Fredrikstad, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nett.

 • Boliglån
  • Drømmer du om en annen bolig, hytte eller leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor rammer som sikrer en sunn økonomi, også når renta går opp. Din rådgiver i Fredrikstad har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/Flytte boliglån
  • Går du med tanker om å pusse opp boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Dersom lånet ditt er innenfor 85 % av verdien på boligen din kan du ta opp lån med sikkerhet i boligen. Vurderer du å flytte boliglånet ditt? Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet ditt til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

   Flytt boliglånet til oss

 • Forsikringer
  • Forsikringer gir deg en ekstra trygghet dersom uhellet skulle være ute, spesielt om du har familie. Gjennom oss vil du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. En samlerabatt kan oppnås dersom du velger du å samle flere forsikringer gjennom oss.

   Les mer om forsikring i Sparebanken Øst.

 • Våre rådgivere
  • Våre kunderådgivere ved kontoret i Fredrikstad er autoriserte finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring. Vi tar gjerne et møte med deg for å hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon. Trenger du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring? Ta kontakt med oss!

   Avtal møte

13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss