Gulskogen, Drammen

Sparebanken Øst sitt kontor på Gulskogen

På kontoret vårt på Gulskogen kjøpesenter kan vi gi deg gode råd om økonomien din. Hos Sparebanken Øst kan du komme innom for en prat, eller avtale et møte med oss på forhånd.

Du finner oss i 1.etasje på Gulskogen senter. Bruk inngangen ved Kiwi, kontoret ligger på venstre hånd litt lenger ned i gangen. Utenfor senterets åpningstid har vi inngang ved hovedinngangen på baksiden av bygget.

Kontakt rådgiver Søke lån på nett

Gulskogen

Åpningstider:

Mandag og torsdag 10:00-15:00

Kassen er åpen 10:00-13:00

Sommerstengt uke:
27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 og 34

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Guldlisten 35, 3048 Drammen

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/Flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss