Kontor Gulskogen, Drammen

 

Sparebanken Øst Gulskogen

Sparebanken Øst kontor på Gulskogen

Sparebanken Øst har en visjon om å være tilstede for deg som kunde der du er. Vi har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har mulighet til å møte en rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk om lån

Avtal møte

Gulskogen – du finner oss her

Vårt kontor på Gulskogen finner du på Gulskogen senteret, med inngang fra utsiden i Prof. Smiths allé. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har rådgivere med god ekspertise som fokuserer på å finne produkter som passer for deg i din livssituasjon.

Kontoret på Gulskogen i Drammen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden.

Besøksadresse:
Prof. Smiths allé 56, 3048 Drammen

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:
Mandag – fredag 10:00-15:00

Kassetjenester er åpent:
Mandag – fredag kl. 10:00–13:00

Våre tjenester

Sparebanken Øst tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi strekker oss langt for å tilpasse løsninger til dine behov i forhold til den livssituasjonen du befinner deg i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Gulskogen, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nettsidene våre.

 

Boliglån

Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
Å søke om boliglån handler om å få oppfylt drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn økonomi, selv når renta går opp. Din rådgiver på Gulskogen har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan på lånet ditt som er håndterbart for deg og din økonomiske situasjon.

Les mer om boliglån

 

Refinansiering/flytte boliglån

Har du planer om oppussing av boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere ditt boliglån? Dersom du har sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligverdien, kan refinansiering være en mulighet. Vurderer du flytting av boliglånet ditt? Dersom du har ditt nåværende lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Å forsikre deg, din familie og eiendeler dersom uhellet skulle være ute er viktig. Sparebanken øst selger forsikring via Frende forsikring og kan tilby deg noen av Norges beste forsikringer. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Vårt kontor på Gulskogen senter er et fullservice kontor. Det vil si at vi har kasseløsning med kontanter og valuta. Vi har også kunde-pc tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc.
Vi har dyktige og erfarne kunderådgivere som bla er autorisert finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen i skadeforsikring.
Ta kontakt med oss og avtal et møte, slik at vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov, innenfor lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.
Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.


Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.
Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering