Gulskogen, Drammen

Sparebanken Øst sitt kontor på Gulskogen

På kontoret vårt på Gulskogen kjøpesenter kan vi gi deg gode råd om økonomien din. Hos Sparebanken Øst kan du komme innom for en prat, eller avtale et møte med oss på forhånd.

Du finner oss i 1.etasje på Gulskogen senter. Bruk inngangen ved Kiwi, kontoret ligger på venstre hånd litt lenger ned i gangen. Utenfor senterets åpningstid har vi inngang ved hovedinngangen på baksiden av bygget.

Søke lån på nett Kontakt rådgiver

Gulskogen
Besøksadresse:
Guldlisten 35, 3048 Drammen
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Mandag-fredag 10:00-15:00
Kassen er åpen frem til kl. 13:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi strekker oss langt for å tilpasse løsninger til dine behov i forhold til den livssituasjonen du befinner deg i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter, og i tillegg sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Gulskogen, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjente løsninger på nettsidene våre.

 • Boliglån
  • Drømmer du om større bolig, hytte eller en sentrumsnær leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å få oppfylt drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn økonomi, selv når renta går opp. Din rådgiver på Gulskogen har ekspertise på boliglån og vil sette opp en nedbetalingsplan på lånet ditt som er håndterbart for deg og din økonomiske situasjon.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/Flytte boliglån
  • Har du planer om oppussing av boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere ditt boliglån? Dersom du har sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligverdien, kan refinansiering være en mulighet. Vurderer du flytting av boliglånet ditt? Dersom du har ditt nåværende lån i en annen bank, hjelper vi deg med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

   Hjelp med boliglån

 • Forsikringer
  • Forsikringer
   Å forsikre deg, din familie og eiendeler dersom uhellet skulle være ute er viktig. Sparebanken øst selger forsikring via Frende forsikring og kan tilby deg noen av Norges beste forsikringer. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Vårt kontor på Gulskogen senter er et rådgivningskontor. Vi har også kunde-pc tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc.
   Vi har dyktige og erfarne kunderådgivere som bla er autorisert finansielle rådgivere og har gjennomgått godkjenningsordningen i skadeforsikring.
   Ta kontakt med oss og avtal et møte, slik at vi kan hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov, innenfor lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.
   Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.

   Kontakt oss på telefon 33 51 38 55.

   Avtal møte

13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss