Kontor Holmestrand

 

Sparebanken Øst Holmestrand

Sparebanken Øst kontor i Holmestrand

Sparebanken Øst har en visjon om å være tilstede for kundene sine. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk om lån

Avtal møte

Holmestrand – du finner oss her

Vårt kontor i Holmestrand sentrum holder til ved småbåthavna i Holmestrand sentrum. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Holmestrand er et rådgivningskontor, og tilbyr derfor ikke kassetjenester.

Besøksadresse:
Dr. Graaruds plass 3, 3080 Holmestrand

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:
Tirsdag – fredag 10:00–15:00

Ta kontakt med våre rådgivere for avtale utenom åpningstid.

Våre tjenester

Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi skreddersyr en løsning som passer dine behov i forhold til den økonomiske situasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter. I tillegg hjelper vi deg med å sørge for gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere i Holmestrand, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

Boliglån

Drømmer du om større bolig, hytte eller leilighet?
Å søke om boliglån handler om å oppfylle drømmer innenfor rammer som sikrer en sunn familieøkonomi, selv når renta blir høyere. Din rådgiver i Holmestrand har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.

Les mer om boliglån

 

Refinansiering/flytte boliglån

Planlegger du å pusse opp boligen din eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet ditt? Dersom boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligens verdi kan du ta opp lån med sikkerhet i boligen. Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du lurer på noe rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Å ha riktig forsikringer dersom uhellet skulle være ute er viktig, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

Les mer om forsikring i Sparebanken Øst.

Våre rådgivere

Våre kunderådgivere ved kontoret i Holmestrand er autoriserte finansielle rådgivere og har godkjenningsordningen for selgere og rådgivere innen skadeforsikring. Vi tar gjerne en prat med deg for å tilpasse kundeforholdet etter dine behov. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at vi har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne den beste løsningen for deg i forhold til din livssituasjon. Trenger du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring? Ta kontakt med oss!


Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.
Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.
Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering