Kontor Holtet

Sparebanken Øst HoltetSparebanken Øst kontor på Holtet

Sparebanken Øst ønsker å være den personlige banken som er tilstede for deg som kunde der du er. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med en rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk om lån  Avtal møte

Holtet – her finner du oss

Vårt lokalkontor på Holtet i Oslo ligger i en ærverdig hvit bygård like ved trikkestoppet på Holtet. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har høy kompetanse og gjør det de kan for å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Holtet er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden og nattsafe. Du kan ta ut inntil kr. 20.000,- i kontanter, ved høyere beløp må dette bestilles 2-3 virkedager i forkant.

Besøksadresse:
Kongsveien 94 , 1177 Oslo

Åpningstider:
tirsdag – fredag kl. 10.00 – 15.00

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Ta kontakt med våre rådgivere for avtale utenom åpningstid.

Våre tjenester

Sparebanken Øst tilbyr et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring. Vi vil finne løsninger som tilfredsstiller dine behov i forhold til din økonomiske situasjon. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter. Vi hjelper deg også med å få gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Holtet, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

Boliglån

Drømmer du om større bolig, hytte eller leilighet?
Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor rammer som sikrer en sund privat økonomi, selv når renta stiger. Våre rådgivere på Holtet har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.
Les mer om boliglån

Refinansiering/flytte boliglån

Planlegger du et større oppussingsprosjekt av boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan ta opp lån med sikkerhet i boligen din dersom boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligverdien. Har du allerede lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Søk om lån

Forsikringer

Det er viktig å ha forsikringer i orden dersom uhellet skulle være ute, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss gir vi deg samlerabatt.

Kjøp forsikring

Våre rådgivere

Sparebanken Øst sitt lokalkontor på Holtet ligger i den gamle apotekergården like ved Holtet trikkestopp. Våre rådgivere ønsker gjerne å ta en prat med deg for å høre om vi kan dekke dine bankbehov. Vi tilbyr rådgivning fra din første barnesparing til boligkjøp og pensjonsplanlegging. Hos oss vil du få din egen personlige rådgiver, så du slipper lange telefonkøer for å få help. På Holtet er vi så heldige å samarbeide med en lokal kunstformidler, så her vil du til en hver tid finne spennende kunst på veggene våre. Ta gjerne kontakt i dag, det kan fort bli en lønnsom prat!

Ring oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål. Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst.

Våre kontorer

Finn ditt nærmeste bankkontor og se åpningstider.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signere dokumenter

Signer lånedokumentene dine med BankID.

Til signeringsportalen