Holtet, Oslo

Vårt Sparebanken Øst kontor på Holtet

Vårt lokalkontor på Holtet i Oslo. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hva kan vi hjelpe deg med

Våre rådgivere har høy kompetanse og gjør det de kan for å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon. Sparebanken Øst ønsker å være den personlige banken som er tilstede for deg som kunde der du er. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med en rådgiver i ditt nærmiljø.

Kontoret er et rådgivningskontor.

Kontor Holtet i Oslo, utenfor bygget fra gaten.

Åpningstider: Tirsdag og torsdag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Kongsveien 104, 1177 Oslo

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss