Mjøndalen

Sparebanken Øst sitt kontor i Mjøndalen

Vårt lokalkontor i Mjøndalen ligger  i Arbeidergata 28 – Midt i sentrum. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har høy kompetanse og gjør det de kan for å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Søk lån på nett Avtal møte

Kontoret i Mjøndalen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden og nattsafe. Du kan ta ut inntil kr. 20.000,- i kontanter, ved høyere beløp må dette bestilles 2-3 virkedager i forkant. Det er også en minibank på stedet.

Sparebanken Øst ønsker å være den personlige banken som er tilstede for deg der du er. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere tettsteder og byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med en rådgiver i ditt nærmiljø.

Mjøndalen
Besøksadresse:
Arbeidergata 28, 3050 Mjøndalen
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 34
Åpningstider:
mandag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst tilbyr et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring. Vi vil finne løsninger som tilfredsstiller dine behov i forhold til din økonomiske situasjon. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter. Vi hjelper deg også med å få gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere i Mjøndalen, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

 • Boliglån
  • Drømmer du om større bolig, hytte eller leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å realisere drømmer innenfor rammer som sikrer en sund privat økonomi, selv når renta stiger. Våre rådgivere i Mjøndalen har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Planlegger du et større oppussingsprosjekt av boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan ta opp lån med sikkerhet i boligen din dersom boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligverdien. Har du allerede lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

 • Forsikringer
  • Det er viktig å ha forsikringer i orden dersom uhellet skulle være ute, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss gir vi deg samlerabatt.

   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Vårt kontor i Mjøndalen består av dyktige kunderådgivere som hjelper deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter ditt behov. Vi kan blant annet gi deg gode råd når det gjelder lån, skade- og livsforsikring eller sparing til pensjon.
   Du finner kunde-pc tilgjengelig på kontoret som du kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.

   Ta kontakt med oss!

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 175 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Avtale et møte

 • Send inn skjemaet nedenfor om du ønsker å avtale et møte med en kunderådgiver. Møtet kan også foregå på telefon. Vi svarer så fort vi kan.

Her finner du oss