Mjøndalen

Sparebanken Øst sitt kontor i Mjøndalen

Vårt lokalkontor i Mjøndalen ligger  i Arbeidergata 28 – Midt i sentrum. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har høy kompetanse og gjør det de kan for å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Kontoret i Mjøndalen er et rådgivningskontor, men har også kassetjenester i åpningstiden og nattsafe. Du kan ta ut inntil kr. 20.000,- i kontanter, ved høyere beløp må dette bestilles 2-3 virkedager i forkant. Det er også en minibank på stedet.

Sparebanken Øst ønsker å være den personlige banken som er tilstede for deg der du er. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere tettsteder og byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med en rådgiver i ditt nærmiljø.

Mjøndalen

Åpningstider: Mandag-fredag 10:00-15:00

Minibank på stedet er i ustand

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Arbeidergata 28, 3050 Mjøndalen

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss