Sætre

Vårt Sparebanken Øst kontor i Sætre

Når du besøker kontoret vårt i Sætre vil du fort oppleve at vi er tilstede for deg når du trenger det. Sætre er bare et av mange kontorer i tettsteder og byer på Østlandet fordi vi vil at du som kunde skal ha anledning til å møte kunderådgiveren i ditt nærmiljø.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Sætre – her finner du oss

Kontoret vårt i Sætre finner du i Nordre Sætrevei, midt i sentrum, og her kan du snakke med oss om både lån, sparing og forsikring. Våre flinke kunderådgivere vil bistå deg til du har funnet en løsning som passer for deg og din livssituasjon – og du får med et smil på veien.

Nærmeste lokalbank for deg som bor i Sætre, Åros og omegn.

Kontoret i Sætre er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Minibank i umiddelbar nærhet.

Sætre Sparebanken Øst

Åpningstider: Tirsdag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Nordre Sætrevei 4, 3475 Sætre

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst
13. september 2022
Aktuelt

Nøkkelen ligger i kundekontakten

Avd. banksjef Terje Torp har bygget opp et team med gode medarbeidere. Hva hans nøkkel til suksess er, kan du lese om i denne artikkelen.

Les mer

Her finner du oss