Sætre

Vårt Sparebanken Øst kontor i Sætre

Når du besøker kontoret vårt i Sætre vil du fort oppleve at vi er tilstede for deg når du trenger det. Sætre er bare et av mange kontorer i tettsteder og byer på Østlandet fordi vi vil at du som kunde skal ha anledning til å møte kunderådgiveren i ditt nærmiljø.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Sætre – her finner du oss

Kontoret vårt i Sætre finner du i Nordre Sætrevei, midt i sentrum, og her kan du snakke med oss om både lån, sparing og forsikring. Våre flinke kunderådgivere vil bistå deg til du har funnet en løsning som passer for deg og din livssituasjon – og du får med et smil på veien.

Kontoret i Sætre er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Minibank i umiddelbar nærhet.

Sætre Sparebanken Øst
Besøksadresse:
Nordre Sætrevei 4, 3475 Sætre
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 20 08 71
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Når du besøker kontoret vårt på Sætre har vi lagt til rette for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med kunderådgiver, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre digitale løsninger. Dersom du ønsker en innføring i hvordan du kan bli mer selvbetjent har vi laget et digitalt hjørne der vi kan demonstrere våre selvbetjente løsninger. Uansett vil du få tilgang til et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring. Vi er opptatt av at du som kunde skal ha tilgang til produkter som passer både i dag og i fremtiden. Enten det gjelder å søke om boliglån, refinansiering eller ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og din familie.

 • Boliglån
  • Er drømmen bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen?
   Uansett drømmer er det viktig å sikre en personlig økonomi også når renta går opp. Vår kunderådgiver på Sætre har ekspertise på boliglån, og kan hjelpe deg å sette opp en nedbetalingsplan som vil realisere drømmer samtidig som den er innenfor trygge rammer.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiering
  • Har du vurdert å flytte boliglånet ditt? Det skal være enkelt å flytte boliglånet, og vi hjelper deg med alt det praktiske rundt flyttingen slik at det blir enkelt for deg å bytte fra annen bank. Dersom du har planer om å pusse opp eller vil refinansiere kan vi også hjelpe deg. Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med alt det praktiske enten det gjelder flytting av boliglån eller refinansiering.

 • Forsikringer
  • Det er viktig å ha forsikringene i orden dersom uhellet skulle være ute. Som leverandør av Frende Forsikring er vi sikre på at vi kan levere noen av Norges beste forsikringer. Du får samlerabatt dersom du velger å samle flere forsikringer hos oss.

   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Det kan være en fordel for deg å ta et møte med en våre kunderådgivere som har god lokalkunnskap og er autorisert finansiell rådgiver. Da kan vi sammen finne gode økonomiske løsninger som passer for deg og din familie. Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

   Avtal møte

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart  180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss