Sandvika

Sparebanken Øst sitt kontor i Sandvika

Sparebanken Øst i Sandvika finner du i Løkketangen 12. Vi tilbyr rådgivning innenfor bolig- og billån, sparing og forsikring. Ring oss gjerne og avtal et møte i dag, eller ta turen innom hvis du er i nærheten. Vi gleder oss til å møte deg.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hva kan vi hjelpe deg med

Hos oss vil du få din egen personlige rådgiver som vil kjenne deg og være din kontakt i banken. Da slipper du lange telefonkøer for å få hjelp. Hos oss finner du rådgivere som veldig gjerne ønsker å ta en prat med deg for å høre om du kan være tjent med å bruke oss som din bank.

Kontoret i Sandvika er et rådgivningskontor som ikke har kassetjenester.

Sandvika

Åpningstider: Tirsdag og torsdag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Løkketangen 12, 1337 Sandvika

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst startet opp sin virksomhet så langt tilbake som 1843, og har lange tradisjoner som en bank for lokalsamfunnet. Vi er en solid og selvstendig bank som tror at valgfrihet og tilgjengelighet er viktig for deg som kunde. Ønsker du å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger eller vil du snakke ansikt til ansikt med en kunderådgiver. For deg som bor i Sandvika har vi kontor nær deg.

Det å gi tilbake til lokalsamfunnet er en del av sparebankfilosofien. Organisasjoner, lag og foreninger kan søke om støtte til ulike tiltak og prosjekter fra bankens samfunnsutbytte, og hvert år gir vi tilbake millioner av kroner til lokalsamfunnet. Pengene går til formål som idrett og kultur, og det er spesielt barn og unge som får nyte godt av samfunnsutbyttet. Det blir også gitt støtte til unge mennesker som ønsker å satse på en karriere innen idrett og kultur eller utdanning samt at vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss