Slemmestad

Sparebanken Øst kontoret i Slemmestad/Rortunet

Hos oss er du alltid velkommen og våre autoriserte finansielle rådgivere hjelper deg gjerne med personlig rådgivning rundt din økonomiske situasjon og dine muligheter.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Velg det som passer deg best

Du kan stikke innom når vi har åpent for drop-in, eller du kan avtale møte når det passer deg. Du finner oss på Rortunet Senter i første etasje, vis a vis Meny.

Kontoret i Slemmestad er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Vi har en visjon om å være tilstede for kundene våre. Vi har derfor valgt å åpne kontorer flere steder i Asker kommune. Det gir deg anledning til å avtale møte med din rådgiver i ditt nærmiljø.

Åpningstider: Tirsdag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse:
Kirkealleen 1, 3470 Slemmestad

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss