Stovner, Oslo

Vårt Sparebanken Øst kontor på Stovner

Du finner kontoret vårt på Stovner senter i plan 3. Her sitter vi klare for å gi deg profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Kom innom for en prat og en kaffekopp. Du kan bruke oss for å finne gode løsninger som passer for din økonomi og livssituasjon.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Hva kan vi hjelper deg med

Sparebanken Øst har åpnet kontor på Stovner senter fordi vi ønsker å være tilstede for deg når du trenger oss. Vi har lenge hatt en strategi om at du som kunde skal kunne møte kunderådgiveren din i ditt nærmiljø. Derfor har vi opprettet kontorer mange steder på Østlandet.

Stovner
Besøksadresse:
Stovner Senter 3, 0985 Oslo
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 28
Åpningstider:
Tirsdag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Hos oss får du rådgivning innenfor produktene lån, sparing og forsikring, og du får hjelp til å finne de produktene som passer best til ditt behov. Enten du ønsker å søke om boliglån eller vil ha refinansiering med sikkerhet i boligen du har vil vi samtidig at du skal ha gode forsikringsløsninger for deg selv og resten av familien. Du har valgfrihet om du vil besøke oss på Stovner senter og ha personlig kontakt med kunderådgiver, eller om du ønsker benytte digitale løsninger. Du har også mulighet til å benytte vårt «digitale hjørne» på kontoret hvis du vil prøve våre selvbetjente løsninger, men trenger litt hjelp til å komme i gang.

 • Boliglån
  • Fortell oss hva du drømmer når det gjelder bolig! Vil du bo ved sjøen, i byen, med utsikt eller er det hytta på fjellet som er den store drømmen? Vi hjelper deg å realisere drømmen med et boliglån innenfor trygge rammer. Du skal være sikret en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Våre rådgivere på Stovner senter har ekspertise på boliglån. Du vil sammen med de få hjelpe til å sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som passer deg og din livssituasjon.
   Les mer om boliglån

   Søk lån på nett

 • Refinansiering / flytte boliglån
  • Dersom du har ledig sikkerhet i boligen din har du mulighet for å pusse opp og refinansiere boliglånet ditt. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne med sikkerhet i boligen din. Du får også hjelp av oss dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt til oss. Du får hjelp av oss til alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån. Det skal være enkelt for deg å flytte boliglånet selv om du har lån i en annen bank.

   Hjelp med boliglån

 • Forsikringer
  • Selv med et godt helsevesen og gode trygdeordninger vil det sjelden erstatte hele inntekten som blir borte dersom du faller fra eller blir ufør. Det er viktig å sikre seg økonomisk trygghet dersom uhellet skulle være ute. Du kan sikre deg selv og familien gjennom noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Du får også samlerabatt dersom du velger å samle flere forsikringer gjennom oss.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Hos oss på Stovner senter finner du autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for rådgivere i skadeforsikring. De har høy kompetanse, god lokalkunnskap og vil sammen med deg kunne skreddersy løsninger som passer behovet til deg og familien din.

   Avtal møte

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har også lange tradisjoner for å være en aktiv part i lokalsamfunnet. Det innebærer at banken hvert år gir gavemidler tilbake ved å støtte små og store prosjekter som kommer allmennheten til gode. Det har blitt mange prosjekter i løpet av årene, og vi har støttet idrettslag, korps, menigheter og utallige frivillige organisasjoner som jobber for barn og unge. Gavemidler blir gitt av bankens overskudd, og deles ut to ganger i året.

Les mer om samfunnansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss