Kontor Stovner

 

Sparebanken Øst kontor på Stovner

Sparebanken Øst har åpnet kontor på Stovner senter fordi vår filosofi er at ønsker å være tilstede for deg når du trenger oss. Vi har lenge hatt en strategi om at du som kunde skal kunne møte kunderådgiveren din i ditt nærmiljø. Derfor har vi opprettet kontorer mange steder på Østlandet

Søk om lån

Avtal møte

Stovner – du finner oss her

Du finner kontoret vårt på Stovner senter i plan 3. Her sitter vi klare for å gi deg profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Kom innom for en prat og en kaffekopp. Du kan bruke oss for å finne gode løsninger som passer for din økonomi og livssituasjon.

Besøksadresse:
Stovner senter 3, 0985 Oslo

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:

Tirsdag – fredag kl. 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Våre tjenester

Hos oss får du rådgivning innenfor produktene lån, sparing og forsikring, og du får hjelp til å finne de produktene som passer best til ditt behov. Enten du ønsker å søke om boliglån eller vil ha refinansiering med sikkerhet i boligen du har vil vi samtidig at du skal ha gode forsikringsløsninger for deg selv og resten av familien. Du har valgfrihet om du vil besøke oss på Stovner senter og ha personlig kontakt med kunderådgiver, eller om du ønsker benytte digitale løsninger. Du har også mulighet til å benytte vårt «digitale hjørne» på kontoret hvis du vil prøve våre selvbetjente løsninger, men trenger litt hjelp til å komme i gang.

 

Boliglån

Fortell oss hva du drømmer når det gjelder bolig! Vil du bo ved sjøen, i byen, med utsikt eller er det hytta på fjellet som er den store drømmen? Vi hjelper deg å realisere drømmen med et boliglån innenfor trygge rammer. Du skal være sikret en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Våre rådgivere på Stovner senter har ekspertise på boliglån. Du vil sammen med de få hjelpe til å sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som passer deg og din livssituasjon.
Les mer om boliglån

Søk om lån

Refinansiering/flytte boliglån

Dersom du har ledig sikkerhet i boligen din har du mulighet for å pusse opp og refinansiere boliglånet ditt. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne med sikkerhet i boligen din. Du får også hjelp av oss dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt til oss. Du får hjelp av oss til alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån. Det skal være enkelt for deg å flytte boliglånet selv om du har lån i en annen bank.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Selv med et godt helsevesen og gode trygdeordninger vil det sjelden erstatte hele inntekten som blir borte dersom du faller fra eller blir ufør. Det er viktig å sikre seg økonomisk trygghet dersom uhellet skulle være ute. Du kan sikre deg selv og familien gjennom noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Du får også samlerabatt dersom du velger å samle flere forsikringer gjennom oss.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Hos oss på Stovner senter finner du autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for rådgivere i skadeforsikring. De har høy kompetanse, god lokalkunnskap og vil sammen med deg kunne skreddersy løsninger som passer behovet til deg og familien din.

Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har en lang historie bak seg, og har gjennom sine 175 år vært en viktig del av utviklingen i lokalsamfunnet. Det er viktig for oss å fremstå som en solid bank tuftet på lange tradisjoner som en selvstendig sparebank. Du skal som kunde ha valgfrihet når du besøker oss. Det er fullt mulig å benytte digitale løsninger og selvbetjeninger hvis du ønsker det, men vil du oppsøke et av våre kontorer og snakke med en kunderådgiver så skal du også ha mulighet til det.

Sparebanken Øst har også lange tradisjoner for å være en aktiv part i lokalsamfunnet. Det innebærer at banken hvert år gir gavemidler tilbake ved å støtte små og store prosjekter som kommer allmennheten til gode. Det har blitt mange prosjekter i løpet av årene, og vi har støttet idrettslag, korps, menigheter og utallige frivillige organisasjoner som jobber for barn og unge. Gavemidler blir gitt av bankens overskudd, og deles ut to ganger i året.
Les mer her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering