Svelvik

Sparebanken Øst sitt kontor i Svelvik

Plassert midt i Storgaten er kontoret til Sparebanken Øst lett tilgjengelig for deg når du trenger oss. Vi ønsker at du skal ha mulighet til å møte kunderådgiveren din i ditt nærmiljø, og har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Minibank i området.

Svelvik

Åpningstider: Onsdag og fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Minibank på stedet er i ustand

Adresse: Storgaten 92, 3060 Svelvik

Våre tjenester

  • Våre tjenester
  • Boliglån
  • Refinansiering
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Våre verdier

Dersom du ønsker å bli kunde i en bank som tar samfunnsansvar på alvor har du kommet til riktig sted. Hvert år gir banken ut store midler av sitt overskudd til samfunnsutbytte. Det betyr at store og små prosjekter får midler som de kanskje ville hatt vanskeligheter med å få tak i selv. Det er mange barn og unge som kan delta i korps og idrett takket være midler fra vårt samfunnsutbytte som har gitt instrumenter, fotballbaner og klubbhus til lokalsamfunnet.

At vi er opptatt av lokalsamfunnet kan gjenspeiles også i vår kontorstrategi som innebærer at vi har mange kontorer på Østlandet. Det er fordi vi ønsker at du som kunde skal ha valgfrihet. Dersom du ønsker å oppsøke et kontor for å få hjelp så er du velkommen inn til oss. Vi har også selvbetjente løsninger så dersom du er mer komfortabel med det er du velkommen til å benytte det.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Her finner du oss