Svelvik

Sparebanken Øst sitt kontor i Svelvik

Plassert midt i Storgaten er kontoret til Sparebanken Øst lett tilgjengelig for deg når du trenger oss. Vi ønsker at du skal ha mulighet til å møte kunderådgiveren din i ditt nærmiljø, og har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Minibank i området.

Svelvik
Besøksadresse:
Storgaten 92, 3060 Svelvik
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Våre tjenester
  • Med et bredt spekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring kan du selv velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med vår kunderådgiver i Svelvik, eller om du ønsker å bruke våre digitale løsninger. Du vil uansett ha muligheten til å velge produkter som boliglån, refinansiering eller forsikring med løsninger som passer for deg og din families behov både nå og i fremtiden. Våre kunderådgivere kan gi deg profesjonell rådgivning samtidig som vi har etablert et digitalt hjørne på kontoret der du kan sjekke ut våre selvbetjente løsninger når du besøker oss.

 • Boliglån
  • Hva drømmer du om? Bolig, hytte, leilighet?
   En nedbetalingsplan som både realiserer drømmene dine og samtidig gir deg trygge rammer for en sunn økonomi også i fremtiden – det kan din kunderådgiver i Svelvik hjelpe deg med. Vi setter opp nedbetalingsplanen sammen med deg slik at du vet at du kan håndtere den dersom renta går opp. Det gir forutsigbarhet og trygghet for deg og familien.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering
  • Både refinansiering og flytting av boliglån skal være enkelt for deg. Dersom du drømmer om å pusse opp, kjøpe bil eller ønsker refinansiering av boliglånet av annen grunn kan du låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Det skal også være enkelt for deg å flytte boliglånet ditt. Vi ordner alt det praktiske rundt flytting av boliglånet ditt. Det eneste du behøver å gjøre er å ta kontakt med oss.

   Hjelp med boliglån

 • Forsikringer
  • Vi tilbyr Frende Forsikring – et forsikringsselskap som har noen av Norges beste forsikringer. Det er viktig å sikre seg økonomiske trygghet dersom uhellet skulle være ute. Dersom du samler forsikringene dine i Frende får du også samlerabatt.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Dersom du trenger hjelp til å finne det rette boliglånet, ønsker refinansiering, forsikringer eller sparing får du god hjelp av våre autoriserte finansielle rådgivere ved kontoret vårt i Svelvik. De har god lokalkunnskap og lang erfaring i å finne gode løsninger som passer for deg i din livssituasjon. Ta kontakt med oss så tar vi en prat over en kaffekopp.

   Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

   Avtal møte

Våre verdier

Dersom du ønsker å bli kunde i en bank som tar samfunnsansvar på alvor har du kommet til riktig sted. Hvert år gir banken ut store midler av sitt overskudd til samfunnsutbytte. Det betyr at store og små prosjekter får midler som de kanskje ville hatt vanskeligheter med å få tak i selv. Det er mange barn og unge som kan delta i korps og idrett takket være midler fra vårt samfunnsutbytte som har gitt instrumenter, fotballbaner og klubbhus til lokalsamfunnet.

At vi er opptatt av lokalsamfunnet kan gjenspeiles også i vår kontorstrategi som innebærer at vi har mange kontorer på Østlandet. Det er fordi vi ønsker at du som kunde skal ha valgfrihet. Dersom du ønsker å oppsøke et kontor for å få hjelp så er du velkommen inn til oss. Vi har også selvbetjente løsninger så dersom du er mer komfortabel med det er du velkommen til å benytte det.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Her finner du oss