Boliglån Tofte

Sparebanken Øst i Tofte tilbyr boliglån med gode betingelser

Gjennom Sparebanken Øst kan du få boliglånet som hjelper deg på vei mot boligdrømmen. Uansett om det er din føste bolig som skal finansieres eller om du har behov for å oppgradere boligen du har i dag, har vi låneprodukter som kan passe deg. Ta kontakt med oss så finner vi den løsningen som passer best for deg og din families økonomi.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Tofte

I Tofte ønsker vi å være tilgjengelig for deg i ditt nærmiljø når du har behov for å snakke med banken din. Ønsker du en prat om boliglån i Tofte, så avtale et møte med oss så stiller vi opp til avtalt tid. Du vil bli møtt av en av våre blide og dyktige rådgivere.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og lignende kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Det kan være lurt av deg å skaffe deg et lånebevis fra Sparebanken Øst. Når en budrunde starter går det ofte fort for seg, og du har en fordel dersom du allerede har finansieringsbeviset i orden. Varigheten på et finansieringsbevis er tre måneder fra det er signert. Vi anbefaler deg å bestille finansieringsbeviset tidlig i prosessen dersom du planlegger å kjøpe bolig da det kan ta en ukes tid for før du mottar finansieringsbeviset.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du har finansieringen i orden og vet hvor mye du kan by
  • Du har en fordel dersom flere byr på boligen du vil ha
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Boliglånskalkulatoren gir deg oversikt over hvor mye lånet vil koste deg. Du kan selv beregne lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår boliglånskalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Vi hjelper deg gjerne med å få en god oversikt over dine inntekter og utgifter slik at du kan finne ut hvor mye du kan låne. Ta kontakt med din kunderådgiver i Tofte dersom du trenger hjelp.

Du får boliglån:

  • Innenfor 85 % av boligens verdi
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år

Du kan også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte dersom du har tilstrekkelig sikkerhet i boligen din.

Øke boliglånet

Ønsker du å refinansiere boliglånet ditt? En refinansiering kan gi muligheter for å pusse opp, kjøpe bil, båt hytte eller andre ting. Det er fullt mulig å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Du kan også få andre typer lån som mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er en låneramme der vi betaler renter for den delen av lånet du har brukt. Du velger selv å øke lånet innenfor rammen eller betale ned på lånet. Et fleksibelt låneprodukt som gir deg større økonomisk frihet.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Det kan være ulike årsaker til at du ikke ønsker å selge din nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Da kan vi tilby deg en mellomfinansiering dersom du har økonomi til det. Les mer om mellomfinansiering her

Byggelån

Når du har bestemt deg for å bygge huset ditt selv har du behov for et lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden.

Ta kontakt med oss for tilbud om byggelån.

Slik kommer du i kontakt med oss

Kontoret vårt i Tofte er der for at du skal kunne komme i kontakt med oss i de tilfellene du ønsker råd og hjelp. Dersom du er mer komfortabel med selvbetjente løsninger kan du også benytte dette, valget er ditt. Vi er tilgjengelig for deg via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller ved å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Tofte.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Tofte

Besøksadresse: Østre Strandvei 2, 3482 Tofte

Postadresse: Postboks 67, 3301 Hokksund