FastSpar

Sparekonto med fast månedlig sparing

Det er aldri for sent å legge seg til gode sparevaner. For hvis noe skulle skje, kan det være godt å ha litt ekstra i bakhånd. Selv hundre kroner i måneden vil bli penger i løpet av noen år. Månedlige innskudd kan styrer du selv eller hva økonomien din tillater. For at det skal lønne seg for deg å spare jevnlig har vi lansert FastSpar:

  • Fast månedlig sparing mellom 100 og 5.000 kroner med god rente fra første krone  (se prisliste)
  • Det er ingen begrensing på engangsinnskudd.  

Åpne konto i nettbanken Kontakt en rådgiver

Når du har laget kontoen oppretter du fast sparing hvor du bestemmer hvor mye du vil spare hver måned. Minimum 100 kroner og maksimalt 5.000 kroner i måneden. Et smart tips er å la FastSpar kontoen din øke i fred og ro, og utelate den fra din standard kontoversikt.

Du kan også opprette FastSpar gjennom å snakke med en rådgiver. Velger du å snakker med en rådgiver, kan du få enda flere tips til gode spareprodukter som kan passe for deg og din økonomi.

God rente og gode sparevaner

Med FastSpar får du en sparekonto som gjør det enkelt å spare, samtidig som du får en god rente på pengene dine. Kontoen gir deg enkelt og greit mulighet til å sette av et fast sparebeløp hver eneste måned. Når kontoen er opprettet, må du legge opp fast sparing fra nett- eller mobilbank.

Sett opp spareavtale

Når du har opprettet spareavtalen vil beløpet du ønsker å spare, automatisk trekkes fra kontoen din hver måned. Det er 6 gebyrfrie uttak i året, pluss at du kan ta ut fjorårets rente. Uttak utover dette bli  belastet med 2% uttaksgebyr.

Regnestykke på hvor mye man kan spare per år ved forskjellige innskudd fra 500 til 5000