Hva er forskjellen på OCR-giro og eGiro?

Ved eGiro mottar du alle innbetalinger i en fil mens OCR-giro samler kun innbetalinger med KID.

Hvordan komme i gang med eGiro?

Det må opprettes en avtale mellom bedriften og banken, samt at bedriften må ha et økonomisystem som er tilrettelagt for tjenesten.

Benytter bedriften en standard økonomi-/regnskapspakke kontaktes programvareleverandør med forespørsel om de tilbyr CREMUL i sine programpakker.

Hva er eGiro?

eGiro samler alle innbetalinger i en fil, også innbetalinger uten KID (også kalt Cremul). Alle innbetalinger uansett betalingsform blir registrert, slik at bedriften automatisk kan avstemme konto.

Bedriften slipper manuell avstemming og får en enklere oversikt over hva som er utestående og hva som er innbetalt.

Jeg har feil på min betalingsterminal.

Har du feil på din betalingsterminal må du kontakte forhandleren som du har kjøpt eller inngått avtale med. Har du avtale fra Nets kan de kontaktes på telefon 915 089 89.

Hvor kan jeg bestille terminalruller til terminalen?

Du må ta kontakt med din terminalleverandør for bestilling av rekvisita.

Hvordan komme i gang med betalingsterminal?

Sparebanken Øst er ikke forhandler av betalingsterminaler, men vi kan formidle kontakt med Nets som er leverandør.

Når du har inngått avtale med terminalleverandør på vegne av bedriften må du også inngå en avtale med banken og BankAxept.

Inngår du avtale med Nets vil de også innhente avtalen med banken. Inngår du avtale med annen leverandør av betalingsterminal vil de gi beskjed til banken som sender avtale for signering.

Aksepterer terminalen kredittkort?

For at terminalen din skal akseptere kredittkort må du ha inngått en egen avtale med innløser om dette. Rådgiver kan formidle kontakt med Teller.

Hvordan bestiller jeg en betalingsterminal, og hva koster den?

Fyll ut skjema på Nets sine nettsider. De vil da kontakte deg med informasjon og priser om terminal. Mer informasjon og bestilling