Endelig møtes vi igjen!

Etter to år med korona-tiltak, nedstenging og avlysninger er vi endelig tilbake til normalen.

Det betyr at bankkontorene er åpne, folk er tilbake på kontoret, alle treninger og arrangementer går som planlagt, kulturtiltak og sommerens festivaler vil bli arrangert. Det er herlig å se fotballkamper i eliteserien, breddearrangementer eller arrangementer for barn og unge.

Som en lokal sparebank er en av oppgavene våre å være limet i samfunnet. Det betyr at vi har et bankkontor i nærheten av deg. Hvor våre kunder kan bli betjent og få god service. Som et ledd i vår tilstedeværelse åpner vi nå vårt kontor nr. 30 på Østlandet. Nærmere bestemt i Slemmestad. De 10 største  bankene i Norge har lagt ned til sammen 155 filialer de siste fem årene. I samme periode har vi åpnet ni nye filialer.

Vi ønsker å betjene våre kunder på best mulig måte enten det er fysisk eller digitalt. Sparebanken Øst er en bank som skal være relevant for kunder i ulike livssituasjoner og en sterk bidragsyter til det lokale næringslivet. Samtidig som personlige møter er viktig for oss, har vi også svært gode digitale selvbetjeningsløsninger som er landsdekkende. Derfor har du som kunde valgfrihet når det gjelder hva som passer best for deg. Nye produkter, tjenester og digitalisering jobber vi med hver dag for å gi deg som kunde et best mulig tilbud.

#østgirtilbake

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte. En stor del av bankens allmennyttige gavemidler går til lag og foreninger som jobber spesielt med og mot barn og ungdom.

Vår ambisjon er å gjøre hverdagen for barn og unge litt bedre!

Dette skriver vår administrerende direktør, Pål Strand i sin lederartikkel.

Kilde: Informasjonsbladet Verdier 1-2022

Les flere artikler fra denne utgaven