Vurderer du å kjøpe ny bolig før du selger den gamle?

Det er ofte et spørsmål som vurderes frem og tilbake når man har bestemt seg for å skaffe seg et nytt hjem.

Frykten for å enten ikke få solgt eller finne et nytt hjem tidsnok er situasjoner som gjerne setter seg litt i magen. Dersom du velger å kjøpe ny bolig før du selger hjelper vi deg gjerne med  mellomfinansieringen.

Søk om mellomfinansiering

Hva er mellomfinansiering?

Mellomfinansiering er et lån som gjelder i en tidsbegrenset periode fra du har kjøpt ny bolig til du har solgt den gamle. Om du kun trenger et midlertidig mellomfinansieringslån, gjelder den samme prosessen som om du skal ha et langsiktig lån. Banken fullfinansierer kjøpet inkl. omkostninger i perioden frem til nåværende bolig er solgt og salgssummen blir frigjort.

I mellomfinansieringsperioden vil du eie to boliger og ha to lån. Det er vanlig at man kun betaler renter og omkostninger i mellomfinansieringsperioden.

Husk å forsikre boligen din

Når du kjøper ny bolig er det viktig å forsikre boligen din dersom uhellet skulle være ute.

Innboforsikring

Innbo er alt du har i boligen din som du kan ta med deg når du flytter. Eksempler er møbler, TV, klær, bilder og sykler. Innboforsikringen vi tilbyr gjennom Frendeforsikring gjelder også dersom du skulle være utfor ID- tyveri eller har blitt utsatt for nettmisbruk.

Mer om Innboforsikring  

Husforsikring

Dersom du eier en frittstående bolig bør du ha en husforsikring. Boliger er sårbare for skader i relasjon til både brann og vær, men med en god forsikring vil du få huset ditt tilbake i god stand. Vi tilbyr husforsikring gjennom Frende Forsikring.

Mer om Husforsikring