Velg en hytteforsikring med god kvalitet

Får du ubudne gjester eller sprukne vannrør er det godt å vite at det kan fikses raskt og effektivt!

Sparebanken Øst tilbyr hytteforsikring gjennom Frende Forsikring, et forsikringsselskap som er anerkjent for å gi gode og raske skadeoppgjør. Akkurat det du trenger dersom uhellet skulle være ute.

Er du en av de som har tilbrakt mer tid på hytta det siste året? Da har du kanskje oppgradert inventar og kanskje pusset opp litt både ute og inne? Ta en digital prat med rådgiver for å kontrollere at hytten din er riktig forsikret!
Kjøp hytteforsikring Bli kontaktet om forsikring

Best i test

Det er når akkurat det verst tenkelige skjer deg, at vi blir kontaktet. Når vannet fryser eller sikringsskapet ryker, det er da vi gjør vi alt vi kan for å sikre at du får en trygg, korrekt og personlig behandling av skadesaken din. I den årlige kundeundersøkelsen gjennomført av EPSI Rating, sist gjennomført i november 2020, ble Frende kåret til best i landet når det kommer til skadeoppgjør, for andre året på rad. Samme undersøkelse viser også at Frendes kunde er Norges mest fornøyde – for tredje året på rad! Dersom du skulle være så uheldig å få skade på hytta, skal det være enkelt å forholde seg til Frende, og du får god verdi for pengene.

Fullverdigaranti

Frendes hytteforsikring gir fullverdigaranti. Det betyr blant annet at dersom hytta går tapt i en brann, så hjelper vi deg hele veien til du har fått bygget opp hytta igjen. Det vil si at du får en ny hytte uavhengig av hyttens alder, slitasje og opprinnelig forsikringssum.

Minnene kan ikke erstattes, men vi kan hjelpe deg slik at du kan skape nye.

Hva dekker forsikringen?

Skal du bygge ny hytte kan du kjøpe forsikring fra den dagen du setter spaden i jorden. Skal du forsikre en hytte du kjøper bør du forsikre fra den dagen du overtar. Dette er noe av det forsikringen dekker, enten du velger standard eller utvidet:

  • Brann
  • Vann- og rørskader
  • Innbrudd, tyveri og hærverk
  • Naturskade
  • Skade på hageanlegg
  • Tapte utleieinntekter
  • Skader etter rotter og mus

Les mer om hytteforsikringen

Har du ikke hytte, eller du ønsker deg en ny hytte skal du vite at du kan søke banken om hyttelån.

Les mer om hyttelån