Har du forsikret bunaden?

Bunaden brukes gjerne til 17. mai, dåp, konfirmasjon eller bryllup. Med bunadsforsikring kan du bruke den uten bekymring, kun med stolthet.

Tekst av Frende Forsikring

Vi er sikker på at du behandler de dyre tingene dine så forsiktig du bare kan, men det er ikke alt du kan forutse. For eksempel et barn med en smeltende is eller pølse med ketchup på 17. mai. Eller et skvulpende vinglass på dansegulvet en sen bryllupsnatt. 

Kjøp bunadsforsikring

 

Hvorfor bør du forsikre verdifulle ting?

Vi anbefaler at du kjøper verdigjenstandsforsikring for eiendeler som er verdt mer enn 20 000 kroner. En reiseforsikring har en maksimal sumbegrensning per gjenstand som gjør at kanskje ikke hele bunaden er dekket. Den dekker heller ikke alle typer skader, som hvis du for eksempel selv er skyld i skade på bunaden. En innboforsikring vil dekke bunaden din så lenge den henger i skapet hjemme, men skal du ha en god forsikring når bunaden er i bruk på reise eller ute i 17. mai-tog bør du ha en egen forsikring for det. Derfor anbefaler vi at du har en bunadsforsikring til klesdrakten. 

 

Dette dekker verdigjenstandsforsikringen

Denne forsikringen beskytter mot skader, tyveri og tap – uansett hvor du er. Med slik dekning kan du føle deg trygg på at bunaden din er sikret, både hjemme og på reise. Det er en enkel måte å ta vare på det som betyr mest.

Dette kan du forsikre

  •  Klær (bunad, pels og lignende)
  •  TV-, foto- og video-, musikk, PC- og elektronisk utstyr
  • Kunst og antikviteter
  •  Smykker, sølvtøy og klokker
  •  Høreapparat
  • Sportsutstyr
  • Sykler
18. desember 2023
Forsikre

Frende er best når det gjelder

Frende er best i landet på skadehåndtering og i toppen på kundetilfredshet. Sparebanken Øst er stolt leverandør av Frende Forsikring.

Les mer om kåringen