Horten

Sparebanken Øst sitt kontor i Horten

Sparebanken Øst har et ønske om å være tilstede for kundene sine. Vi har derfor valgt å åpne kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Hva vi kan hjelpe deg med

Vårt kontor i Horten holder til på torget i sentrum, ved siden av kinoen. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Horten er et rådgivningskontor, og tilbyr derfor ikke kassetjenester.

Horten
Besøksadresse:
Torvet 6A, 3181 Horten
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 27
Åpningstider:
Tirsdag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst leverer et bredt spekter av tjenester innenfor lån, sparing og forsikring. Vi finner løsninger som passer dine behov i forhold til den økonomiske situasjonen du er i. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter. I tillegg kan vi hjelpe deg med å få gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere i Horten, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

 • Boliglån
  • Er drømmen en større bolig, hytte eller leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å oppfylle drømmer innenfor rammer som sikrer en fornuftig privat økonomi, selv når renta stiger. Din rådgiver i Horten har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiere/flytte boliglån
  • Planlegger du å pusse opp boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Dersom boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligverdien kan du ta opp lån med sikkerhet i boligen. Dersom du allerede har lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

 • Forsikringer
  • Forsikringer er viktig dersom uhellet skulle være ute, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss gir vi deg samlerabatt.

   Kjøp forsikringer

 • Våre rådgivere
  • Våre kunderådgivere ved kontoret i Horten er autoriserte finansielle rådgivere og har godkjenningsordningen for selgere og rådgivere innen skadeforsikring. Vi tar gjerne en prat med deg for å tilpasse kundeforholdet etter dine behov. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at vi har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne den beste løsningen for deg i forhold til din livssituasjon. Trenger du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring?

   Ta kontakt med oss!

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss