Jessheim

Sparebanken Øst sitt kontor på Jessheim

Sparebanken Øst har en visjon om å være tilstede for kundene sine. Du vil derfor finne et av våre kontorer i flere byer på Østlandet slik at du har anledning til å avtale møte med din rådgiver i ditt nærmiljø.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Vårt lokalkontor på Jessheim finner du i Storgata 20, også kjent som Meierigården. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har høy kompetanse og gjør det de kan for å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Jessheim er et rådgivningskontor, og tilbyr derfor ikke kassetjenester.

Jessheim
Besøksadresse:
Storgata 20, 2050 Jessheim
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 24
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Sparebanken Øst tilbyr en rekke tjenester innen lån, sparing og forsikring. Vi vil finne løsninger som tilfredsstiller dine behov og din økonomiske situasjon. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller andre låneprodukter. I tillegg hjelper vi deg med å få gode forsikringsløsninger for deg og familien din. Vi tilrettelegger for at du som kunde kan velge om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre rådgivere på Jessheim, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

 • Boliglån
  • Drømmer du om større bolig, hytte eller leilighet?
   Å søke om boliglån handler om å oppfylle drømmer innenfor rammer som sikrer en god privat økonomi, selv når renta stiger. Våre rådgivere på Jessheim har ekspertise på boliglån og vil hjelpe deg med en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som er håndterbart med utgangspunkt i din økonomiske situasjon.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Skal du pusse opp boligen din eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Dersom boliglånet ditt er innenfor 85 % av boligverdien kan du ta opp lån med sikkerhet i boligen. Har du allerede lån i en annen bank, hjelper vi deg gjerne med det praktiske dersom du ønsker å flytte boliglånet over til oss. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

   Hjelp med boliglån

 • Forsikringer
  • Det er viktig å ha forsikringer i orden dersom uhellet skulle være ute, spesielt om du har familie. Gjennom oss har du tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringene gjennom oss gir vi deg samlerabatt.

   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Ved vårt kontor på Jessheim har vi dyktige kunderådgivere som gjerne vil hjelpe deg med å skreddersy ditt kundeforhold etter dine behov. Vi kan gi deg gode råd når det gjelder lån, skade- og livsforsikring, sparing til pensjon eller andre drømmer.
   Vi har også kunde-pc tilgjengelig som våre kunder kan benytte til å logge på egen nettbank for å utføre transaksjoner, betale regninger etc. Fordelen med å ha en personlig rådgiver er at våre rådgivere har god kjennskap til lokalmiljøet, og vil kunne finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon.

   Ta kontakt med oss!

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det store muligheter for at vi har et kontor nær deg.

Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss