Boliglån Konnerud

Sparebanken Øst på Konnerud tilbyr boliglån med gode betingelser

Jakter du etter din første bolig eller ønsker du en oppgradering fra boligen du bor i idag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån med god effektiv rente og bistår gjerne med å realisere dine boligdrømmer. Vi har ulike lånealternativer til bolig og hjelper deg å finne den løsningen som passer best til din personlige økonomi.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Konnerud

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er der for deg når du trenger den. Vi har valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde har mulighet til å møte en rådgiver i ditt nærmiljø. Ønsker du en prat om boliglån i Drammen så kontakt våre rådgivere på Konnerudsenteret.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du faktisk betaler når gebyrer og lignende er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Dersom du planlegger å kjøpe bolig, kan det være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du deltar i budrunder. En budrunde kan være svært hektisk, men med et finansieringsbevis i orden er veien kortere for å få oppfylt boligdrømmen. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert. Planlegger du å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis så snart som mulig da behandlingstiden kan være opp mot en uke.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du har til rådighet før budrunden starter
  • Du slipper å ta forbehold om finansiering, et konkurransefortrinn dersom flere byr på samme bolig
  • Som boligkjøper vet du med sikkerhet at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du lån du kan få avhenger av din økonomiske situasjon.  Hvor mye du har i inntekt og utgifter, samt egenkapital eller sikkerhet i annen eiendom. Våre rådgivere på Konnerud hjelper deg å få oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet deretter.

Du kan få boliglån:

  • Innenfor 85 % av boligverdien
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år. Har du sikkerhet i boligen, kan du også få lån til for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Har du planer om oppussing eller av andre grunner ønsker å refinansiere boliglånet ditt? Du kan få lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er et fleksibelt låneprodukt som gir deg større økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det du har brukt, og du velger selv når du vil betale ned på lånet ditt i nettbanken.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Et mellomfinansieringslån er en løsning for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Ikke alle banker tilbyr mellomfinansiering, men det kan du få i Sparebanken Øst, dersom du har økonomi som tilsier at du kan håndtere det. Les mer her: Mellomfinansiering

Byggelån

Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Vårt kontor på Konnerudsenteret ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret på Konnerud.