Røyken

Vårt Sparebanken Øst kontor i Røyken

Kontoret i Røyken finner på Røyken Senter i Bråsetveien 3, rett ved togstasjonen. Her kan du spørre om hva du vil – lån, sparing og forsikring. Våre dyktige kunderådgivere vil bistå deg til du har funnet en løsning som passer for deg og din livssituasjon – og du får med et smil på veien.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Når du besøker kontoret vårt i Røyken vil du fort oppleve at vi er tilstede for deg når du trenger det. Røyken er bare et av mange kontorer i byer på Østlandet fordi vi vil at du som kunde skal ha anledning til å møte kunderådgiveren i ditt nærmiljø.

Kontoret er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Røyken

Åpningstider: Tirsdag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Bråsetveien 3, 3440 Røyken

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/Flytte boliglånet
  • Forsikring
  • Våre rådgivere

Hvorfor velge Sparebanken Øst?

Bankens verdier gjennom 180 år har vært å være en aktør i lokalsamfunnet som kan hjelpe folk og bedrifter i lokalsamfunnet til å utnytte sine økonomiske ressurser på en best mulig måte. Det har vi gjort gjennom å være tilstede med et kontornettverk på Østlandet der de fleste av kundene våre bor.

Selv om det i dag er mange som ønsker å være selvbetjent og benytte digitale løsninger så får vi signaler på at det fremdeles er mange som ønsker å oppsøke et fysisk kontor og få hjelp der.

Gjennom samfunnsutbytte har også Sparebanken hatt en verdi for lokalsamfunnet. Hvert år har banken utbetalt deler av sitt overskudd som gaver til allmennyttige formål, og det betyr at det er mange frivillige organisasjoner som har fått midler til store og mindre prosjekter. Det er spesielt barn og unge som har fått nyte godt av disse midlene som blir delt ut to ganger i året etter søknad.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss