Boliglån Røyken

Sparebanken Øst Røyken tilbyr boliglån med gode betingelser

Hos Sparebanken Øst kan du få boliglån til en god rente og hjelp med å realisere boligdrømmen din. Enten du skal finansiere din første bolig eller trenger å oppgradere boligen du har kan vi tilby flere ulike alternativer for lån. Sammen finner vi den løsningen som er best for deg og din familie basert på din personlige økonomi.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Røyken

Her i Røyken er vi opptatt av å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Du skal ha mulighet til å møte din kunderådgiver i nærmiljøet ditt når du har behov for det. Når du ønsker en prat om boliglån i Røyken – stikk innom oss for en prat over en kaffekopp.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og lignende kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Det kan være smart å skaffe seg et lånebevis fra Sparebanken Øst. Når en budrunde starter går det ofte fort for seg, og da vil du ha en fordel dersom du allerede har finansieringsbeviset i orden. Varigheten på et finansieringsbevis er tre måneder fra det er signert. Vi anbefaler deg å bestille finansieringsbeviset tidlig i prosessen dersom du planlegger å kjøpe bolig da det er en ukes behandlingstid for å få finansieringsbeviset.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du har finansieringen i orden og vet hvor mye du kan by
  • Du har en fordel dersom flere byr på boligen du vil ha
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Boliglånskalkulatoren gir deg oversikt over hvor mye et lån vil koste deg. Du kan selv beregne lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Vi kan hjelpe deg med å få en god oversikt over dine inntekter og utgifter slik at du kan se hvor mye du kan låne. Ta kontakt med dine kunderådgivere i Røyken som sammen med deg setter opp inntekter, utgifter, hvilken sikkerhet du kan stille for lånet slik at lånebeløpet kan tilpasses dette.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Du kan også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte dersom du har tilstrekkelig sikkerhet i boligen din.

Øke boliglånet ditt?

Ønsker du å refinansiere boliglånet ditt? En refinansiering kan gi muligheter for å pusse opp, kjøpe bil, båt hytte eller andre ting. Det er fullt mulig å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Du kan også få andre typer lån som mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er en låneramme der vi betaler renter for den delen av lånet du har brukt. Du velger selv å øke lånet innenfor rammen eller betale ned på lånet. Et fleksibelt låneprodukt som gir deg større økonomisk frihet.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Det kan være grunner for at du ikke ønsker å selge din nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Da kan vi tilby deg en mellomfinansiering dersom du har økonomi til det.

Les mer om mellomfinansiering

Byggelån

Når du har bestemt deg for å bygge huset ditt selv har du behov for et lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med oss for tilbud om byggelån.

Slik kommer du i kontakt med oss

Kontoret vårt i Røyken er der for at du skal kunne komme i kontakt med oss i de tilfellene du ønsker råd og hjelp. Dersom du er mer komfortabel med selvbetjente løsninger kan du også benytte dette, valget er ditt. Vi er tilgjengelig for deg via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Røyken.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Røyken

Besøksadresse: Bråsetveien 3, 3440 Røyken

Postadresse
: Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider: Tirsdag – fredag 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Rådgivningskontor – ikke kassetjenester.