Sande

Sparebanken Øst sitt kontor i Sande

Vårt kontor i Sande finner du midt i sentrum. Her treffer du blide kunderådgivere som ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Du kan få profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring av flinke kunderådgivere som er opptatt av å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Sande er ett kontor av mange som er opprettet på Østlandet av Sparebanken Øst. Vi ønsker at du som kunde skal kunne møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø.

Minibank i Sande sentrum.

Sande
Besøksadresse:
Revåveien 9, 3070 Sande
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 20 08 72
Åpningstider:
Tirsdag–fredag 10:00–15:00
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Du kan søke om boliglån, refinansiering og få tilbud om gode forsikringsløsninger for deg og din familie ved vårt kontor i Sande. Som kunde skal du ha tilgang til produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden, og vi strekker vi oss langt for å gi deg gode tilbud. Du velger også selv om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre kunderådgivere i Sande, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger. På kontoret har vi et digitalt hjørne der du kan bruke selvbetjente løsninger eller trenger veiledning i hvordan de skal brukes.

 • Boliglån
  • Du drømmer kanskje om bolig ved sjøen i Sande?
   Når du søker om boliglån handler det ofte om å realisere en boligdrøm. Det du kan forvente av oss er at vi hjelper til med å realisere boligdrømmen innenfor trygge rammer slik at du er sikret en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Sammen setter vi opp en nedbetalingsplan for boliglånet som er håndterbar også i fremtiden sett ut fra din livssituasjon.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Planer om oppussing eller av ønske om refinansiering av boliglånet?
   Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne opp og bruke pengene til hva du vil.  Bytte bank og flytte boliglånet til oss? Det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss. Våre kunderådgivere i Sande hjelper deg med alt det praktiske dersom du allerede har lån i en annen bank.

 • Forsikringer
  • Du får tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring hos oss. Dersom du velger å samle flere forsikringer gjennom oss vil du også oppnå samlerabatt. Det er viktig å sikre seg økonomisk trygghet dersom du er uheldig og noe skulle skje.
   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Våre kunderådgivere i Sande har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne gode løsninger for deg og din livssituasjon. De er autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for rådgivere i forsikring. Dersom du ønsker du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring så ta kontakt. Vi lover deg et skreddersydd kundeforhold etter dine behov.

Hvorfor Sparebanken Øst?

Gjennom 175 år har Sparebanken Øst vært en bank for lokalsamfunnet. Lange tradisjoner med solid drift og troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Du velger selv om du ønsker å ordne lån og avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller om du skal ha kontakt med en kunderådgiver som kjenner lokalmarkedet godt. Bor du i Sande har vi et kontor nær deg.

Sparebanken Øst er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet og gir hvert år millioner av kroner til små og store prosjekter som kommer innbyggerne til gode. Midlene kommer fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. I all hovedsak går pengene til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Det gis også støtte til unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning.

Du kan lese mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss