Sande

Sparebanken Øst sitt kontor i Sande

Vårt kontor i Sande finner du midt i sentrum. Her treffer du blide kunderådgivere som ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Du kan få profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring av flinke kunderådgivere som er opptatt av å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Sande er ett kontor av mange som er opprettet på Østlandet av Sparebanken Øst. Vi ønsker at du som kunde skal kunne møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø.

Minibank i Sande sentrum.

Sande

Åpningstider: Tirsdag-torsdag 10:00-15:00

Stengt: Onsdag 8. mai

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Revåveien 9, 3070 Sande

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Gjennom 180 år har Sparebanken Øst vært en bank for lokalsamfunnet. Lange tradisjoner med solid drift og troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Du velger selv om du ønsker å ordne lån og avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller om du skal ha kontakt med en kunderådgiver som kjenner lokalmarkedet godt. Bor du i Sande har vi et kontor nær deg.

Sparebanken Øst er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet og gir hvert år millioner av kroner til små og store prosjekter som kommer innbyggerne til gode. Midlene kommer fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. I all hovedsak går pengene til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Det gis også støtte til unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning.

Du kan lese mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss