Kontor Sande

Sparebanken Øst SandeSparebanken Øst kontor i Sande

Vårt kontor i Sande finner du midt i sentrum. Her treffer du blide kunderådgivere som ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Sande er ett kontor av mange som er opprettet på Østlandet av Sparebanken Øst. Vi ønsker at du som kunde skal kunne møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø.

 

Søk om lån  Avtal møte

 

Sande – her finner du oss

Du kan få profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring av flinke kunderådgivere som er opptatt av å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Besøksadresse:
Revåveien 9, 3070 Sande

Åpningstider:
Tirsdag – fredag 10:00–15:00

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Kontoret i Sande er et rådgivningskontor som ikke har kassetjenester.

Våre tjenester

Du kan søke om boliglån, refinansiering og få tilbud om gode forsikringsløsninger for deg og din familie ved vårt kontor i Sande. Som kunde skal du ha tilgang til produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden, og vi strekker vi oss langt for å gi deg gode tilbud. Du velger også selv om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med våre kunderådgivere i Sande, eller om du ønsker å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger. På kontoret har vi et digitalt hjørne der du kan bruke selvbetjente løsninger eller trenger veiledning i hvordan de skal brukes.

Boliglån

Du drømmer kanskje om bolig ved sjøen i Sande?
Når du søker om boliglån handler det ofte om å realisere en boligdrøm. Det du kan forvente av oss er at vi hjelper til med å realisere boligdrømmen innenfor trygge rammer slik at du er sikret en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Sammen setter vi opp en nedbetalingsplan for boliglånet som er håndterbar også i fremtiden sett ut fra din livssituasjon.
Les mer om boliglån

Refinansiering/flytte boliglån

Planer om oppussing eller av ønske om refinansiering av boliglånet?
Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne opp og bruke pengene til hva du vil.  Bytte bank og flytte boliglånet til oss? Det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss. Våre kunderådgivere i Sande hjelper deg med alt det praktiske dersom du allerede har lån i en annen bank.

Søk om lån

Forsikringer

Du får tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring hos oss. Dersom du velger å samle flere forsikringer gjennom oss vil du også oppnå samlerabatt. Det er viktig å sikre seg økonomisk trygghet dersom du er uheldig og noe skulle skje.
Kjøp forsikring

Våre rådgivere

Våre kunderådgivere i Sande har god kjennskap til lokalmiljøet og vil kunne finne gode løsninger for deg og din livssituasjon. De er autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for rådgivere i forsikring. Dersom du ønsker du hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring så ta kontakt. Vi lover deg et skreddersydd kundeforhold etter dine behov.

Ring oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Gjennom 175 år har Sparebanken Øst vært en bank for lokalsamfunnet. Lange tradisjoner med solid drift og troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Du velger selv om du ønsker å ordne lån og avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller om du skal ha kontakt med en kunderådgiver som kjenner lokalmarkedet godt. Bor du i Sande har vi et kontor nær deg.

Sparebanken Øst er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet og gir hvert år millioner av kroner til små og store prosjekter som kommer innbyggerne til gode. Midlene kommer fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. I all hovedsak går pengene til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Det gis også støtte til unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning.

Du kan lese mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering