Boliglån Sande

Sparebanken Øst Sande tilbyr boliglån med gode betingelser

For alle som drømmer om sin første bolig eller ønsker en oppgradering fra boligen de har i dag kan vi tilby boliglån til en god rente. Dersom dette passer for din situasjon hjelper vi deg gjerne med å realisere boligdrømmen. Sammen finner vi en løsning som passer din personlige økonomi og livssituasjon, og vi kan også vurdere ulike alternativer for lån til bolig.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Sande

Selv om vi i Sande vil at du helst besøker oss har vi også mange andre kontorer spredd utover Østlandet. Bakgrunnen for å opprette bankkontorer der du bor er at vi ønsker å være tilstede i ditt nærmiljø, der du bor når du trenger oss. Vil du ha en prat om boliglån? Du er hjertelig velkommen til å ta en prat med oss i Sande. Kaffen står klar!

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og andre kostnader er lagt inn i nedbatalingsplanen.

Finansieringsbevis

Finansieringsbevis er en god ordning dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid. Da har du finansieringen i orden og kan legge inn bud dersom du finner drømmeboligen. Finansieringsbeviset kan være et godt kort å ha på hånden i en budrunde da du slipper å ta forbehold om at finansieringen er i orden. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert. Det kan være en ukes behandlingstid for å få finansieringsbevis, så bestill ett i dag dersom du planlegger å vurdere ny bolig nå snart.

Mer om finansieringsbevis

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du har oversikt over hvor mye du kan bruke på bolig
  • Du trenger ikke ta forbehold om finansiering – en fordel i budrunder
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Boliglånskalkulator

Legg inn lånebeløp, rente og ønsket nedbetalingstid så finner du ut hvor mye et lån vil koste deg. Det kan være en viktig pekepinn før du starter å lete etter drømmeboligen.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Selv om du har oversikt over inntektene dine kan det være vanskelig og eksakt regne ut hvor store utgifter du har. Våre kunderådgivere kan hjelpe deg med å sette opp en oversikt over inntekter og utgifter slik at du kan få en beregning på hvor mye du kan ha i lån.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Dersom du har en bolig med god sikkerhet, kan du også låne til andre ting. Det kan for eksempel være at du ønsker å pusse opp eller kjøpe bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Med god sikkerhet mener vi at boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Hvis du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet så kan du låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av verdien på boligen. Vi tilbyr også mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Hvis du ønsker et fleksibelt låneprodukt kan rammelån være noe for deg. Det er en låneramme som gir deg stor økonomisk frihet da du kun betaler renter på det du har brukt. Du velger også selv når du vil øke lånet og når du vil betale ned på det.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Ved bytte av bolig har du ofte behov for en mellomfinansiering fordi du ikke har solgt nåværende bolig før du kjøper en ny. Vi tilbyr mellomfinansieringslån dersom du har økonomi til å betjene to boliglån.

Les om mellomfinansiering

Byggelån

Byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden enten du bygger nytt hus eller skal totalrenovere boligen. Du betaler kun for det du benytter av lånet. Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Våre kunderådgivere i Sande er tilgjengelig for deg uansett om du foretrekker å komme innom oss eller vil benytte selvbetjente løsninger. Ta kontakt med oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller avtal et tidspunkt med en av våre rådgivere i Sande. Velkommen skal du være.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Sande

Besøksadresse: Revåveien 9, 3070 Sande

Postadresse: Postboks 67, 3301 Hokksund