Skotselv

Sparebanken Øst sitt kontor i Skotselv

I Skotselv finner du Sparebanken Øst i gamle, ærverdige, Düvelgården – der vi startet bankdriften i 1843. Her tilbyr vi rådgivning innenfor bolig- og billån, sparing og forsikring.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Skotselv – du finner oss her

Hos oss vil du få en personlig rådgiver som vil sette seg inn i din livssituasjon og finne løsninger som passer deg. Ring gjerne og avtal et møte i dag. Vi gleder oss til å møte deg.

Kontoret i Skotselv er et rådgivningskontor og har ikke har kassetjenester.

Duvelgarden i Skotselv
Besøksadresse:
Verksveien 77, 3330 Skotselv
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Kom innom oss i Skotselv dersom du ønsker å søke om boliglån, vil refinansiere boliglånet ditt eller ønsker at vi sammen skal se på dine forsikringsordninger. Vi er kanskje et av Norges minste bankfilialer, men du kan få hele spekteret av banktjenester hos oss innenfor lån, sparing og forsikring. Sammen kan vi ta en gjennomgang av din økonomi slik at vi er sikre på at du har de beste produktene som passer ditt behov nå og i fremtiden. Du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av personlig kontakt med vår kunderådgiver i Skotselv, eller om du er mer komfortabel med å ordne kundeforholdet ditt selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger.

 • Boliglån
  • Drømmeboligen i Skotselv er kanskje ikke så langt unna som du tror?
   Ved hjelp av ekspertisen til våre kunderådgivere i Skotselv kan vi sette opp en oversikt over dine utgifter og inntekter for å finne ut om drømmeboligen er innenfor rekkevidde. Det handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer for å sikre en god økonomi også når renta går opp. Sammen kan vi sette opp en nedbetalingsplan på boliglånet slik at du vet hva kostnadene blir fremover.

   Les mer om boliglån

   Søk lån på nett

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Vil du refinansiere boliglånet ditt eller bytte bank til oss? Med sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligens verdi har du mulighet til å refinansiere for å bruke midlene til andre ting.  Dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt til oss så er vi behjelpelig med å ordne alt det praktiske med din nåværende bank. Vi ønsker at det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss.

 • Forsikringer
  • Med noen av Norges beste forsikringer er du bedre sikret dersom uhellet skulle være ute. Vi kan tilby forsikringer gjennom Frende Forsikring, og her får du også samlerabatt dersom du velger å samle flere forsikringer gjennom oss.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Kunderådgiveren din i Skotselv har god kjennskap til lokalsamfunnet, og tar mer enn gjerne et møte med deg for å gå gjennomgå din personlige økonomi og gi deg et tilbud på boliglån og forsikring. Ta kontakt med oss!

   Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

   Avtal møte

14. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst startet opp sin virksomhet så langt tilbake som 1843, og har lange tradisjoner som en bank for lokalsamfunnet. Vi er en solid og selvstendig bank som tror at valgfrihet og tilgjengelighet er viktig for deg som kunde. Ønsker du å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger eller vil du snakke ansikt til ansikt med en kunderådgiver. For deg som bor i Sandvika har vi kontor nær deg.

Det å gi tilbake til lokalsamfunnet er en del av sparebankfilosofien. Organisasjoner, lag og foreninger kan søke om støtte til ulike tiltak og prosjekter fra bankens samfunnsutbytte, og hvert år gir vi tilbake millioner av kroner til lokalsamfunnet. Pengene går til formål som idrett og kultur, og det er spesielt barn og unge som får nyte godt av samfunnsutbyttet. Det blir også gitt støtte til unge mennesker som ønsker å satse på en karriere innen idrett og kultur eller utdanning samt at vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål. Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss