Skotselv

Sparebanken Øst sitt kontor i Skotselv

I Skotselv finner du Sparebanken Øst i gamle, ærverdige, Düvelgården – der vi startet bankdriften i 1843. Her tilbyr vi rådgivning innenfor bolig- og billån, sparing og forsikring.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Skotselv – du finner oss her

Hos oss vil du få en personlig rådgiver som vil sette seg inn i din livssituasjon og finne løsninger som passer deg. Ring gjerne og avtal et møte i dag. Vi gleder oss til å møte deg.

Kontoret i Skotselv er et rådgivningskontor og har ikke har kassetjenester.

Duvelgarden i Skotselv

Åpningstider:
Ønsker du et møte?

Bli kontaktet av en kunderådgiver

Adresse:
Verksveien 77, 3330 Skotselv

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
14. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst startet opp sin virksomhet så langt tilbake som 1843, og har lange tradisjoner som en bank for lokalsamfunnet. Vi er en solid og selvstendig bank som tror at valgfrihet og tilgjengelighet er viktig for deg som kunde. Ønsker du å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjeningsløsninger eller vil du snakke ansikt til ansikt med en kunderådgiver. For deg som bor i Sandvika har vi kontor nær deg.

Det å gi tilbake til lokalsamfunnet er en del av sparebankfilosofien. Organisasjoner, lag og foreninger kan søke om støtte til ulike tiltak og prosjekter fra bankens samfunnsutbytte, og hvert år gir vi tilbake millioner av kroner til lokalsamfunnet. Pengene går til formål som idrett og kultur, og det er spesielt barn og unge som får nyte godt av samfunnsutbyttet. Det blir også gitt støtte til unge mennesker som ønsker å satse på en karriere innen idrett og kultur eller utdanning samt at vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål. Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss