Boliglån i Skotselv

Sparebanken Øst Skotselv tilbyr boliglån med gode betingelser

Drømmer du om din første bolig eller ønsker du kanskje en oppgradering fra boligen du har i dag? Sparebanken Øst tilbyr boliglån til en god rente og hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen din. Vi har flere ulike alternativer for lån til bolig og finner den løsningen som er best tilpasset din personlige økonomi.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån i Skotselv

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Vi har derfor valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet slik at du som kunde også har anledning til å møte din rådgiver i ditt nærmiljø. Ønsker du en prat om boliglån i Skotselv så kontakt våre rådgivere.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du faktisk betaler når gebyrer og lignende er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Om du planlegger å kjøpe bolig kan det være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder.  En budrunde kan bli veldig hektisk og med et finansieringsbevis i orden er veien kortere for å få oppfylt drømmen din. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert. Dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis så tidlig som mulig i prosessen da det kan være opp mot en ukes behandlingstid.

Søk om finansieringsbevis

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du har til rådighet når du skal inn i budrunder
  • Du slipper å ta forbehold om finansiering, en fordel dersom flere som byr på boligen du vil ha
  • Som boligkjøper er du trygg på at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Boliglånskalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne avhenger av din personlige økonomi, hvor mye du ha i inntekt og utgifter samt sikkerhet i egenkapital eller annen eiendom. Våre rådgivere hjelper deg med å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet til dette.

Du får boliglån:

  • Innenfor 85 % av boligens verdi
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år
  • Har du sikkerhet i boligen, kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Har du planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån? Du kan låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er et fleksibelt låneprodukt som gir deg større økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det du har brukt, og du velger selv når du vil øke og betale ned på lånet i nettbanken.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Et mellomfinansieringslån er løsningen for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Ikke alle banker tilbyr mellomfinansiering, men det gjør vi i Sparebanken Øst, dersom du har økonomi til det.

Les mer

Byggelån

Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden.

Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Vårt kontor i Skotselv ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med vår rådgiver i Skotselv.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Skotselv

Besøksadresse: Düvelgården, Verksveien 77, 3330 Skotselv

Postadresse:Postboks 67, 3301 Hokksund