Stavern

Sparebanken Øst sitt kontor i Stavern

I en av Norges minste byer ligger bankens kontor lokalisert sammen med eiendomsmegler Leinæs i Verftsgaten 2. Sparebanken Øst har valgt å etablere kontorer mange steder på Østlandet slik at du kan møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Hos oss treffer du hyggelige kunderådgivere som gir deg profesjonell rådgivning innenfor lån, sparing og forsikring. Kom innom og hils på oss, vi byr på en kaffe og tar gjerne en prat om økonomiske løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Stavern er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Stavern
Besøksadresse:
Verftsgaten 2, 3290 Stavern
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Hos oss hjelper vi deg med både lån, sparing og forsikring. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg med å finne gode løsninger, søke om boliglån eller refinansiering og gi deg tilgang til forsikringsløsninger som ivaretar behovene for deg og din familie. Du kan få all den hjelp du trenger av våre kunderådgivere i Stavern, men hvis du foretrekker å ta hånd om kundeforholdet ditt selv gjennom selvbetjeningsløsninger så har vi også det. På kontoret vårt i Stavern har vi et lite «digitalt hjørne» dersom du ønsker å benytte deg av våre digitale løsninger, eller om du trenger hjelp for å komme i gang.

 • Boliglån
  • Drømmeboligen er det bare du som vet hvordan ser ut. Vil du la oss hjelpe deg å la drømmen bli til virkelighet? For å få til det trenger du boliglån innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Et møte med våre kunderådgivere i Stavern vil gi deg en nedbetalingsplan på boliglånet ditt som er håndterbart og som tar høyde for din livssituasjon.
   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Har du vurdert å refinansiere boliglånet og bruke pengene til oppussing, kjøpe bil, hytte eller båt? Så lenge du har sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligens verdi kan du søke om refinansiering med sikkerhet i boligen. Har du vurdert å bytte bank? Det er mye enklere enn du tror å bytte til oss. Våre kunderådgivere i Stavern hjelper deg med alt det praktiske rundt flytting av boliglån. Ta kontakt med våre kunderådgivere i Stavern som hjelper deg med det praktiske enten det gjelder refinansiering eller flytting av boliglån.

 • Forsikringer
  • En god forsikring gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Gjennom Frende Forsikring kan du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer. Våre kunderådgivere i Stavern setter opp et forslag til dekninger som passer best for deg. Samler du flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

   Kjøp forsikring

 • Våre rådgivere
  • Foruten å være blide og hyggelige er våre kunderådgivere i Stavern også autoriserte finansielle rådgivere som i tillegg har gjennomgått godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring. I Stavern er kaffe alltid klar, og de tar gjerne et møte med deg for å skreddersy et kundeforhold etter dine behov. Våre kunderådgivere har god lokalkunnskap og denne fordelen vil de bruke for å finne gode løsninger for deg tilpasset din livssituasjon. Kom innom dersom du vil ha hjelp til boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring?

Hvorfor Sparebanken Øst?

Siden 1843 har Sparebanken Øst vært en sparebank og viktig bidragsyter i lokalsamfunnet. En solid og selvstendig bank som tror på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Vi har kontorer mange steder på Østlandet, men det er opp til å bestemme om du ønsker å ta hånd om kundeforholdet selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller om du vil ha personlig kontakt med en kunderådgiver.

Sparebanken Øst gir hvert år millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet i form av samfunnsutbytte. Det betyr at små og store prosjekter får støtte med midler som er en del av bankens overskudd. Det er først og fremst barn og unge som får nyte godt av gavemidlene, enten det er idrettslag, korps eller teater. Vi har også egne tildelingen for unge mennesker som vil satse på idrett, musikk, kultur og utdanning.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss