Stavern

Sparebanken Øst sitt kontor i Stavern

I en av Norges minste byer ligger bankens kontor lokalisert sammen med eiendomsmegler Leinæs i Verftsgaten 2. Sparebanken Øst har valgt å etablere kontorer mange steder på Østlandet slik at du kan møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hos oss treffer du hyggelige kunderådgivere som gir deg profesjonell rådgivning innenfor lån, sparing og forsikring. Kom innom og hils på oss, vi byr på en kaffe og tar gjerne en prat om økonomiske løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Stavern er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Stavern

Åpningstider: Tirsdag, onsdag og torsdag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Verftsgaten 2, 3290 Stavern

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Siden 1843 har Sparebanken Øst vært en sparebank og viktig bidragsyter i lokalsamfunnet. En solid og selvstendig bank som tror på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Vi har kontorer mange steder på Østlandet, men det er opp til å bestemme om du ønsker å ta hånd om kundeforholdet selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller om du vil ha personlig kontakt med en kunderådgiver.

Sparebanken Øst gir hvert år millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet i form av samfunnsutbytte. Det betyr at små og store prosjekter får støtte med midler som er en del av bankens overskudd. Det er først og fremst barn og unge som får nyte godt av gavemidlene, enten det er idrettslag, korps eller teater. Vi har også egne tildelingen for unge mennesker som vil satse på idrett, musikk, kultur og utdanning.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss