Boliglån Stavern

Sparebanken Øst i Stavern tilbyr boliglån med gode betingelser

Er drømmen en villa ved sjøen eller leilighet i byen? Enten drømmen dreier seg om den aller første boligen eller en oppfriskning av den du har – kunderådgiveren din i Stavern kan tilby deg en god rente og hjelp til å realisere drømmene dine. Dersom dere ser på planene dine sammen kan dere vurdere ulike alternativer for lån til bolig og finne den løsningen som passer til deg, din økonomi og din livssituasjon. Velkommen innom til oss!
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån i Stavern

Det er viktig for oss å være til stede der kundene bor. Derfor har vi valgt å åpne kontorer mange steder på Østlandet slik at du kan besøke oss på kontoret, ta en kopp kaffe og fortelle oss hva vi kan gjøre for deg. Med din drøm om bolig og vår lokalkunnskap skal vi finne gode løsninger som passer deg. Ta kontakt eller stikk innom hvis du vil ha en prat om boliglån i Stavern.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og andre kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Med et finansieringsbevis i hånden stiller du sterkere i en eventuell budrunde. Da har du en oversikt over hvor mye du kan by, og kan dokumentere at finansieringen er i orden overfor megler. Det kan være opp mot en ukes behandlingstid for finansieringsbevis så dersom du planlegger å kjøpe bolig – ta kontakt med oss nå. Finansieringsbeviset har en varighet på tre måneder fra det er signert.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du har oversikt over beløpet du kan benytte ved budgivning
  • Du trenger ikke ta forbehold om finansiering – finansieringen er i orden
  • Du har en fordel dersom flere som byr på boligen du vil ha
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Bruk boliglånskalkulatoren for å finne ut hvor mye du kan kjøpe bolig for. Du kan bruke boliglånskalkulatoren for å beregne nytt boliglån, men også for å finne ut hvor mye du eventuelt kan øke eksisterende boliglån med. Se selv hvor mye et boliglån vil koste ut fra lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår boliglånskalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Lurer du på hvor mye du kan låne? Våre kunderådgivere i Stavern hjelper deg med å sette opp en oversikt over dine inntekter og utgifter og finner ut hva du kan stille som sikkerhet for lånet. Med en oversikt over din økonomiske situasjon kan vi tilpasse lånebeløpet til dette.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Med god sikkerhet i bolig kan du også låne til andre formål som for eksempel å pusse opp, kjøpe bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Dersom du har god sikkerhet i boligen din kan du øke boliglånet ditt og bruke pengene på oppussing eller om du av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne med sikkerhet i boligen. Du kan også få lån hos oss som mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Med rammelån har du en låneramme som gir deg større økonomisk frihet. Du velger selv hvor mye av lånerammen du benytter og betaler kun renter på det du har brukt.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

For deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny kan en mellomfinansiering være løsningen. Mellomfinansiering gjelder for en begrenset tid, men dersom du har økonomi til å betjene to lån en periode er dette en god løsning.

Les om mellomfinansiering

Byggelån

Du kan få byggelån dersom du ønsker å bygge bolig eller trenger finansiering av en mer omfattende boligrenovering. Byggelån er et midlertidig lån som skal dekke alle fakturaer og regninger fra byggeprosessen. Det betyr at du ikke betaler for mer enn det du bruker av lånet.

Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Du bestemmer selv hvordan du vil ha kontakt med oss, enten det er ved personlig fremmøte på kontoret, nettsidene våre, pr. telefon eller via e-post. Vi er en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Dersom du ønsker å møte et menneske avtaler du tidspunkt med en av våre kunderådgivere ved kontoret i Stavern.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Stavern

Besøksadresse: Verftsgaten 2, 3290 Stavern

Postadresse: Postboks 673301 Hokksund