Strømmen

Sparebanken Øst sitt kontor på Strømmen

På Strømmen finner du kompetente kunderådgivere som kan gi deg profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi er en bank som ønsker å være tilstede for deg når du trenger den. Det er derfor vi har valgt å opprette kontorer i flere tettsteder og byer på Østlandet.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hva vi kan hjelpe deg med?

Det er viktig for oss at du som kunde kan møte oss i ditt eget nærmiljø. Du finner oss sentralt i Strømsveien rett ovenfor Strømmen Storsenter. Her er du velkommen til en kopp kaffe og en prat om din personlige økonomi. Sammen kan vi finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret på Strømmen er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Kontor Strømmen sett fra gaten

Åpningstider: Mandag og tirsdag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Strømsveien 56b, 2010 Strømmen

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikring
  • Våre rådgivere
13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Vår kontorstrategi tilsier at vi skal gi deg som kunde valgfrihet i forhold til om du ønsker å komme innom oss, få en kopp kaffe og ta en prat om dine økonomiske behov. Eller om du helst vil gjøre alt selv via digitale løsninger. Vi skal være gode på både å være tilstede i lokalsamfunnet, og ha løsninger som du kan benytte selv når det passer for deg.
Gjennom vårt samfunnsansvar gir vi ut store midler til lokalsamfunnet gjennom å støtte store og små prosjekter for barn og unge. Det er en god tradisjon i sparebankverden å gi tilbake til lokalsamfunnet, og det er mange idrettsanlegg, instrumentinnkjøp og musikktalenter som har fått en hjelpende hånd fra oss. Du kan lese mer om samfunnsansvar her.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss