Kontor Strømmen

 

StrømmenSparebanken Øst kontor i Strømmen

På Strømmen finner du kompetente kunderådgivere som kan gi deg profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi er en bank som ønsker å være tilstede for deg når du trenger den. Det er derfor vi har valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet.

Søk om lån

Avtal møte

Strømmen – du finner oss her

Det er viktig for oss at du som kunde kan møte oss i ditt eget nærmiljø. Du finner oss sentralt i Strømsveien rett ovenfor Strømmen Storsenter. Her er du velkommen til en kopp kaffe og en prat om din personlige økonomi. Sammen kan vi finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Kontoret i Strømmen er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Besøksadresse:
Strømsveien 48, 2010 Strømmen

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:
Tirsdag – fredag kl. 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

Vårt produktspekter innenfor lån, sparing og forsikring skal hele tiden være utformet slik at du kan finne løsninger som passer for deg både nå og i tiden fremover. Du kan søke om boliglån, refinansiering eller få tilgang til gode forsikringsløsninger via våre kompetente kunderådgivere som vil strekke seg langt for å hjelpe deg. Det er lagt til rette for at du kan velge om du ønsker å ha personlig kontakt med vår kunderådgiver i Strømmen, eller om du ønsker å benytte våre digitale løsninger. På kontoret har vi et digitalt hjørne dersom du ønsker å benytte deg av våre selvbetjente løsninger når du besøker oss.

 

Boliglån

Drømmebolig, drømmehytte, drømmeleilighet?
Trygge rammer er viktig for alle som skal realisere drømmene sine. Å sikre en sunn personlig økonomi også når renta går opp handler om å gi forutsigbarhet for deg og familien. Ved kontoret vårt i Strømmen kan vår kunderådgiver gi deg gode råd og sette opp en nedbetalingsplan sammen med deg slik at du er trygg for å kunne håndtere en økonomi som tar høyde for din livssituasjon.

Les mer om boliglån

Søk om lån

Refinansiering/flytte boliglån

Vi tar hånd om alt det praktiske rundt flytting av boliglån dersom du ønsker å bytte bank til oss. Dersom du har planer om å pusse opp eller ønsker refinansiering av eksisterende boliglån hjelper vi deg også med det. Med sikkerhet i boligen kan du refinansiere så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi ønsker at det skal være lett for deg så alt du behøver å gjøre er å ta kontakt med oss for hjelp til alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Gjennom Frende Forsikring kan Sparebanken Øst tilby noen av Norges beste forsikringer, og det er viktig for deg dersom uhellet skulle være ute. Du får også samlerabatt dersom du bestiller flere forsikringer fra Frende.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Våre kunderådgivere i Strømmen ønsker deg velkommen til en prat om boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring. Vi har autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring slik at vi er klare for å finne gode løsninger for deg og ditt behov. Ta kontakt med oss! Kaffen står klar!

Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Vår kontorstrategi tilsier at vi skal gi deg som kunde valgfrihet i forhold til om du ønsker å komme innom oss, få en kopp kaffe og ta en prat om dine økonomiske behov. Eller om du helst vil gjøre alt selv via digitale løsninger. Vi skal være gode på både å være tilstede i lokalsamfunnet, og ha løsninger som du kan benytte selv når det passer for deg.
Gjennom vårt samfunnsansvar gir vi ut store midler til lokalsamfunnet gjennom å støtte store og små prosjekter for barn og unge. Det er en god tradisjon i sparebankverden å gi tilbake til lokalsamfunnet, og det er mange idrettsanlegg, instrumentinnkjøp og musikktalenter som har fått en hjelpende hånd fra oss. Du kan lese mer om samfunnsansvar her.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering