Boliglån Strømmen

Sparebanken Øst på Strømmen tilbyr boliglån med gode betingelser

For å hjelpe deg med å realisere drømmeboligen har vi ulike alternativer for lån til bolig. Ved hjelp av en god rente er du kanskje ikke så langt unna? Vi er også behjelpelig dersom du ønsker å oppgradere boligen du allerede har og trenger en refinansiering. Sammen med deg setter vi oss ned og finner den løsningen som er best tilpasset deg og din personlige økonomi.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån på Strømmen

Kunder på Strømmen er i likhet med kunder på Østlandet for øvrig glad i nærmiljøet ditt, og vi ønsker å være en del av dette ved å være tilstede for deg når du trenger oss. Da har du anledning til å møte kunderådgiveren din når du ønsker en prat om boliglån på Strømmen.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler inkludert gebyrer og provisjoner (etableringsgebyr og termingebyr). Dette er den reelle renten du skal forholde deg til.

Finansieringsbevis

Dersom du skal kjøpe bolig og legge inn bud vil du kanskje oppleve at dette går veldig raskt. For å være best mulig forberedt og med størst sjanse til å få tilslaget, er det smart å ha ordnet finansieringsbevis på forhånd. Finansieringsbeviset er gyldig i tre måneder, men kan fornyes. Dersom du allerede nå planlegger å kjøpe bolig kan det være smart å skaffe seg finansieringsbevis nå da det kan være opp mot en ukes behandlingstid.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du kan by når budrunden starter
  • Du trenger ikke ha forbehold om finansiering, en fordel dersom flere byr på samme bolig
  • Du er trygg på at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånkalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye et lån vil koste deg? Med vår boliglånskalkulator kan du selv se hvor mye et boliglån vil koste ut ifra størrelse på lån, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye lån du kan få avhenger av din personlige økonomi. Hvor mye du har i inntekt og utgifter, samt egenkapital eller sikkerhet i annen eiendom. Våre rådgivere på Strømmen hjelper deg å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og tilpasser lånebeløpet deretter.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • maks 30 år nedbetalingstid

Har du sikkerhet i boligen, kan du også få lån til for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Har du planer om å restaurere eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglånet ditt? Du kan få lån med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også rammelån, mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån er et fleksibelt låneprodukt som gir deg mer økonomisk frihet. Du betaler kun renter på det beløpet du har brukt, og du velger selv når du vil betale ned på lånet i nettbanken.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Et mellomfinansieringslån er en mulig løsning for deg som ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny. Ikke alle banker tilbyr mellomfinansiering, men det gjør vi i Sparebanken Øst, dersom du har økonomi tilsier at du kan håndtere det.

Les om mellomfinansiering

Byggelån

Holder du på med eller planlegger du å pusse opp? Et byggelån er et midlertidig lån som dekker de løpende kostnadene du har i byggeperioden.

Ta kontakt med oss for tilbud!

Slik kommer du i kontakt med oss

Vårt kontor på Strømmen ønsker å være en bank som er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Drammen sentrum.

Kontakt Sparebanken Øst kontor på Strømmen

Besøksadresse: Strømsveien 56b, 2010 Strømmen

Postadresse: Postboks 67, 3301 Hokksund