Boliglån Svelvik

Sparebanken Øst i Svelvik tilbyr boliglån med gode betingelser

I Sparebanken Øst kan du finne flere alternativer for lån til bolig. Det avhenger litt om hva du ønsker deg. Er drømmen å få din første bolig eller er det en oppgradering av den boligen du har i dag? Hos oss får du boliglån til en god rente og hjelp til å realisere boligdrømmen. Vi er opptatt av å finne den løsningen som vil fungere best for deg og din personlige økonomi.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver
Strategien vår har vært å opprette kontorer flere steder på Østlandet for å være tilstede for kundene der de bor. Det er en fordel både for oss og for deg at vi kan møtes i ditt nærmiljø da lokalkunnskap er en av våre fortrinn. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en prat om boliglån i Svelvik.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer og provisjoner (etableringsgebyr og termingebyr) er lagt til. Dette er den reelle renten du skal forholde deg til.

Finansieringsbevis

Om du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid anbefaler vi deg å bestille et finansieringsbevis nå. Det kan ta en ukes tid å få finansieringsbeviset. Med dette i hånden stiller du sterkt i budrunden da du vet hvor mye du kan låne og kan legge dette ved budskjema. Mange boliger selges raskt etter korte, hektiske budrunder, så med et finansieringsbevis i orden er veien kortere for å få oppfylt boligdrømmen.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Finansieringsbeviset angir hvor mye du har til rådighet når du skal inn i budrunder
  • Det er ikke nødvendig å ta forbehold om finansiering, en fordel dersom flere byr på boligen du vil ha
  • Finansiering er i orden – ett skritt nærmere boligdrømmen
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånkalkulator

Før du bestiller finansieringsbevis kan det være nyttig å få en pekepinn om hvor mye du kan låne. Besøk vår boliglånskalkulator og finn ut hvor mye et boliglån vil koste deg ut ifra lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du har i inntekter og utgifter samt hvilken sikkerhet du kan stille er avgjørende for hvor stort lån du i er i stand til å betjene. Ta kontakt med våre kunderådgivere i Svelvik som kan hjelpe deg med å få en fullstendig oversikt over inntekter og utgifter slik at du vet hvor mye du kan låne og hva slags lån som passer best for deg.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Har du sikkerhet i boligen, kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Et boliglån med god sikkerhet i boligen kan økes dersom du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker en refinansiering. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne til hva du vil. Vi tilbyr også rammelån , mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån gir deg større handlefrihet. Du blir innvilget en låneramme betaler kun renter på det du har brukt. Du velger selv når du vil øke lånerammen eller betale ned på lånet. Les mer om rammelån her

Mellomfinansiering

For en periode mellom salg av nåværende bolig og kjøp av ny bolig kan det være behov for et mellomfinansieringslån. Det er ikke alle banker som tilbyr mellomfinansiering, men Sparebanken Øst har valgt å tilby løsningen dersom du har økonomi til det. Les mer om mellomfinansiering her

Byggelån

Dersom du planlegger å bygge hus eller skal totalrenovere boligen din kan vi hjelpe deg med byggelån slik at du kan få gjennomført prosjektet ditt. Byggelån er et midlertidig lån som brukes for å betale kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med kunderådgiveren din i Svelvik for tilbud på byggelån eller les mer om byggelån her

Slik kommer du i kontakt med oss

Kontoret vårt ligger sentralt i Svelvik, og du er når som helst velkommen innom til en prat og en kaffekopp. Vi ønsker å være tilgjengelig for deg uansett hvordan du vil betjene kundeforholdet ditt.  Du kan kontakte oss via kundesenteret vårt, nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av oss på kontoret i Svelvik.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Svelvik

Besøksadresse:
Storgaten 92, 3060 Svelvik

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund