Tofte

Sparebanken Øst sitt kontor på Tofte

Du finner oss i andre etasje i Østre Strandvei 2, vis à vis bensinstasjonen.

Ved vårt nye kontor på Tofte kan du avtale tid for rådgivning når du ønsker det.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver
Sparebanken Øst ønsker å være tilgjengelige for våre kunder. Derfor velger vi å etablere oss i ditt nærmiljø. Vi legger stor vekt på personlig service og god kjennskap til lokalmarkedet. Hos oss får du konkurransedyktig boliglånsrente, finansieringsbevis og mellomfinansiering, om du trenger det. Vi har forsikring fra Frende forsikring, som gjentatte ganger er kåret til best i test.

Kontoret på Tofte skiller seg litt ut fra våre andre kontorer. Vi åpner dørene når kundene har meldt et behov og du avtaler tid for rådgivning når det passer deg. Vi har ikke drop-in mulighet.

Kontoret på Tofte er et rent rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Valgfrihet for deg

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha tilgang til produkter som passer både i dag og i fremtiden. Enten det gjelder å søke om boliglån, refinansiering eller ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og din familie. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å avtale tid med en rådgiver eller om du ønsker å fikse alt på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

Besøksadresse:
Østre Strandvei 2, 3482 Tofte
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Boliglån
  • Mange drømmer om bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen
   I mange tilfeller handler drømmer om penger, og selv om du er flink til å spare er boligkjøp en så stor investering at det er nødvendig å søke om boliglån. Dersom du besøker vårt kontor i Tofte vil vår kunderådgiver hjelpe deg til å sette opp en nedbetalingsplan som passer for deg. Det  handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp.

   Les mer om boliglån

 • Refinansiering/flytte lånet
  • Lån med sikkerhet i bolig dersom du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån. Det er helt greit å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt hjelper vi deg slik at det blir enkelt for deg å flytte boliglånet fra annen bank. Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån – ta kontakt med oss.

 • Forsikringer
  • Dersom uhellet skulle være ute er det viktig med økonomiske trygghet. Vi kan tilby noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring der du får samlerabatt dersom du har flere forsikringer.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Ved vårt kontor i Tofte finner du autoriserte finansielle rådgivere. Du er velkommen inn til et møte slik at vi kan se på din personlige økonomi. Vi har god kunnskap til lokalmiljøet og kan hjelpe deg å finne økonomiske løsninger som passer for deg og ditt behov. Ta kontakt med os når det gjelder boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

   Kontakt oss på telefon 33 20 08 71

   Avtal møte

13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine snart  180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø. Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss