Tofte

Sparebanken Øst sitt kontor på Tofte

Du finner oss i andre etasje i Østre Strandvei 2, vis à vis bensinstasjonen.

Ved vårt nye kontor på Tofte kan du avtale tid for rådgivning når du ønsker det.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett
Sparebanken Øst ønsker å være tilgjengelige for våre kunder. Derfor velger vi å etablere oss i ditt nærmiljø. Vi legger stor vekt på personlig service og god kjennskap til lokalmarkedet. Hos oss får du konkurransedyktig boliglånsrente, finansieringsbevis og mellomfinansiering, om du trenger det. Vi har forsikring fra Frende forsikring, som gjentatte ganger er kåret til best i test.

Kontoret på Tofte skiller seg litt ut fra våre andre kontorer. Vi åpner dørene når kundene har meldt et behov og du avtaler tid for rådgivning når det passer deg. Vi har ikke drop-in mulighet.

Kontoret på Tofte er et rent rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Valgfrihet for deg

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha tilgang til produkter som passer både i dag og i fremtiden. Enten det gjelder å søke om boliglån, refinansiering eller ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og din familie. Hos oss kan du velge selv om du ønsker å avtale tid med en rådgiver eller om du ønsker å fikse alt på nett gjennom våre selvbetjente løsninger.

Tofte

Åpningstider:
Ønsker du et møte?

Bli kontaktet av en kunderådgiver

Adresse: Østre Strandvei 2, 3482 Tofte

Våre tjenester

  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte lånet
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
13. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom våre selvbetjente løsninger eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du på Østlandet er det mulighet for at vi har et kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss