Nå finner du oss i Tofte

Vi er stolte over å kunne åpne vårt 28. kontor og gleder oss til å bli bedre kjent med deg som bor i Tofte.

Vi liker å være litt annerledes en andre banker og jobber litt mot strømmen. Mens andre banker satser for fullt digitalt og legger ned filialer, åpner vi nye der vi ser et godt potensiale. Vi vet at mange ønsker å ha en rådgiver å snakke med når det skal tas store beslutninger som kjøp av bolig, eller når en ny livssituasjon melder seg og du trenger noen god råd. Derfor åpner vi vårt 28. kontor og det har vi valgt å plassere i Tofte.

Kort om kontoret i Tofte

Et nytt konsept for banken

Kontoret i Tofte er et kontor som skiller seg ut fra våre andre kontorer. Det har ingen fast åpningstid, men åpner for deg når du trenger det. Du må bare avtale et møte i forkant så sørger vi for at det er en dyktig rådgiver som kjenner ditt lokalmiljø på plass når du kommer.

Avtal møte

Valgfrihet

Samtidig som vi ønsker å være til stede der du bor, vil vi også være banken for deg som ønsker å fikse det meste selv. Valgfrihet for deg som kunde er viktig for oss og vi har i løpet av de siste årene lagt til rette for at du skal kunne gjøre flere handlinger på nett uten å måtte komme innom banken.

Bli kunde