Kontor Tønsberg

Sparebanken Øst Tønsberg

Sparebanken Øst kontor i Tønsberg

Vårt kontor i Tønsberg har allerede vært etablert i mange år. I den viktigste handelsbyen i fylket er det viktig for oss å være tilstede for deg når du trenger oss. Tønsberg er ett av mange kontorer på Østlandet der du som kunde kan ha mulighet til å møte kunderådgiveren din der hvor du bor.

Søk om lån

Avtal møte

Tønsberg – du finner oss her

Vi holder til i Nedre Langgate 37, og gir mer enn gjerne råd om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har fokus på å finne gode løsninger for deg uansett hvor du befinner deg i livet.

Kontoret i Tønsberg er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Besøksadresse:
Nedre Langgate 37, 3126 Tønsberg

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Åpningstider:

Tirsdag – fredag kl. 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Våre tjenester

Som kunde i Sparebanken Øst skal du kunne ha tilgang til produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden. Vårt produktspekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring gjør at du kan søke om boliglån, refinansiering og ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og familien. Hvordan du ønsker å ha kundeforholdet ditt velger du selv. Vi legger til rette for at du kan møte din kunderådgiver personlig, men du har også mulighet for å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre digitale løsninger. En kombinasjon av disse er også mulig da vi har etablert et digitalt hjørne for selvbetjening på kontoret vårt i Tønsberg.

 

Boliglån

Mange drømmer om bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen
I mange tilfeller handler drømmer om penger, og selv om du er flink til å spare er boligkjøp en så stor investering at det er nødvendig å søke om boliglån. Dersom du besøker vårt kontor i Tønsberg vil vår kunderådgiver hjelpe deg til å sette opp en nedbetalingsplan som passer for deg. Det  handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp.
Les mer om boliglån

Søk om lån

Refinansiering/flytte boliglån

Lån med sikkerhet i bolig dersom du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån. Det er helt greit å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt hjelper vi deg slik at det blir enkelt for deg å flytte boliglånet fra annen bank. Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån – ta kontakt med oss.

Hjelp med boliglån

Forsikringer

Dersom uhellet skulle være ute er det viktig med økonomiske trygghet. Vi kan tilby noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring der du får samlerabatt dersom du har flere forsikringer.

Sjekk pris og bestill

Våre rådgivere

Ved vårt kontor i Tønsberg finner du autoriserte finansielle rådgivere. Du er velkommen inn til et møte slik at vi kan se på din personlige økonomi. Vi har god kunnskap til lokalmiljøet og kan hjelpe deg å finne økonomiske løsninger som passer for deg og ditt behov. Ta kontakt med os når det gjelder boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

Avtal møte

 

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst fylte 175 år i 2018, og det er med stolthet vi kan se tilbake på en historie der vi hele tiden har hatt lokalsamfunnets beste for øye. Det er derfor vi fremdeles har kontorer ute i distriktet, og det er derfor vi hvert gir tilbake til lokalsamfunnet store midler til prosjekter som spesielt gagner de unge. Dersom du ønsker å besøke ett av våre kontorer er du velkommen til det, men du kan også benytte våre selvbetjente løsninger. Som kunde skal du ha valgfrihet for det som passer best for deg.

Hvert år deler banken ut midler fra sitt overskudd, og det er mange frivillige organisasjoner som har nytt godt av bankens gavetildelinger opp gjennom årene. Gjennom samfunnsutbytte får både idrett, kultur og andre allmennyttige formål midler til sine prosjekter.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Erklæring om antihvitvask

Fått brev og ikke har nettbankavtale?

Fyll ut kundeerklæring