Tønsberg

Sparebanken Øst sitt kontor i Tønsberg

Vårt kontor i Tønsberg er ett av mange kontorer på Østlandet der du som kunde har mulighet til å møte kunderådgiveren din der du bor.
Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Tønsberg – du finner oss her

Vi holder til i Nedre Langgate 37, rett på andre siden av gata for Brygga Kino. Vi gir deg mer enn gjerne råd om lån, sparing og forsikring. Våre rådgivere har fokus på å finne gode løsninger for deg uansett hvor du befinner deg i livet.

Kontoret i Tønsberg er et rådgivningskontor og har ikke kassetjenester.

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Inngangsdøren til Sparebanken Øst i Tønsberg i NL 37 bygget
Besøksadresse:
Nedre Langgate 37, 3126 Tønsberg
Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund
Telefon:
33 51 38 55
Åpningstider:
Etter avtale
Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid

Våre tjenester

 • Valgfrihet
  • Som kunde i Sparebanken Øst får du tilgang til produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden. Vårt produktspekter av tjenester innen lån, sparing og forsikring gjør at du kan søke om boliglån, refinansiering og ha tilgang til gode forsikringsløsninger for deg og familien. Hvordan du ønsker å ha kundeforholdet ditt velger du selv. Vi legger til rette for at du kan møte din kunderådgiver personlig, men du har også mulighet for å håndtere kundeforholdet ditt selv gjennom våre digitale løsninger. En kombinasjon av disse er også mulig da vi har etablert et digitalt hjørne for selvbetjening på kontoret vårt i Tønsberg.

 • Boliglån
  • Mange drømmer om bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen
   I mange tilfeller handler drømmer om penger, og selv om du er flink til å spare er boligkjøp en så stor investering at det er nødvendig å søke om boliglån. Dersom du besøker vårt kontor i Tønsberg vil vår kunderådgiver hjelpe deg til å sette opp en nedbetalingsplan som passer for deg. Det  handler om å realisere drømmer innenfor trygge rammer som sikrer en sunn personlig økonomi også når renta går opp.

   Les mer om boliglån

   Søk lån på nett

 • Refinansiering/flytte boliglån
  • Lån med sikkerhet i bolig dersom du har planer om å pusse opp eller av andre grunner ønsker refinansiering av boliglån. Det er helt greit å låne med sikkerhet i boligen så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi.  Dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt hjelper vi deg slik at det blir enkelt for deg å flytte boliglånet fra annen bank. Vi kan hjelpe deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån – ta kontakt med oss.

 • Forsikringer
  • Dersom uhellet skulle være ute er det viktig med økonomiske trygghet. Vi kan tilby noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring der du får samlerabatt dersom du har flere forsikringer.

   Sjekk pris og bestill

 • Våre rådgivere
  • Ved vårt kontor i Tønsberg finner du autoriserte finansielle rådgivere. Du er velkommen inn til et møte slik at vi kan se på din personlige økonomi. Vi har god kunnskap til lokalmiljøet og kan hjelpe deg å finne økonomiske løsninger som passer for deg og ditt behov. Ta kontakt med os når det gjelder boliglån, refinansiering, sparing eller forsikring.

   Kontakt oss på telefon 33 51 38 55

   Avtal møte

14. desember 2018

Hvorfor Sparebanken Øst?

Sparebanken Øst fylte 175 år i 2018, og det er med stolthet vi kan se tilbake på en historie der vi hele tiden har hatt lokalsamfunnets beste for øye. Det er derfor vi fremdeles har kontorer ute i distriktet, og det er derfor vi hvert gir tilbake til lokalsamfunnet store midler til prosjekter som spesielt gagner de unge. Dersom du ønsker å besøke ett av våre kontorer er du velkommen til det, men du kan også benytte våre selvbetjente løsninger. Som kunde skal du ha valgfrihet for det som passer best for deg.

Hvert år deler banken ut midler fra sitt overskudd, og det er mange frivillige organisasjoner som har nytt godt av bankens gavetildelinger opp gjennom årene. Gjennom samfunnsutbytte får både idrett, kultur og andre allmennyttige formål midler til sine prosjekter.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst

Her finner du oss