Boliglån Tønsberg

Sparebanken Øst Tønsberg tilbyr boliglån med gode betingelser

Enten du drømmer om din første bolig eller bare ønsker en oppgradering av boligen du allerede har så kan vi tilby deg boliglån til en god rente. Du skal få god hjelp til å realisere boligdrømmen, og sammen med deg kan vi se på ulike alternativer for lån til bolig og finne den beste løsningen for deg.

Søk om lån

Avtal møte

Boliglån Tønsberg

Vår kontorstrategi går ut på å være tilstede i ditt nærmiljø slik at du har anledning til å møte din kunderådgiver når du trenger det. Det er derfor vi har valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet. Dersom du ønsker du en prat om boliglån i Tønsberg så ta kontakt med våre rådgivere.

Hva er effektiv rente?
Effektiv rente er den renten du betaler når alle gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og lignende kostnader er lagt inn i nedbatalingsplanen.

Finansieringsbevis

Det kan være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder. Dersom du har funnet drømmeboligen kan du ha en fordel ved å ha finansieringen i orden i en hektisk budrunde. En fordel er at du vet hvor mye du kan by på boligen, og en annen er at du kan legge frem bevis for at finansieringen er i orden når du legger inn bud.  Hvis du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid er det lurt å bestille et finansieringsbevis på forhånd. Det kan være opp mot en ukes behandlingstid.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du kan by på boligen når du skal inn i budrunder
  • Du trenger ikke ta forbehold om finansiering da dette er i orden
  • Du har en fordel fremfor andre budgivere som ikke har ordnet finansiering
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Boliglånskalkulator

Hva vil boliglånet koste deg? Besøk vår boliglånskalkulator for å finne ut hvor mye et boliglån vil koste ut ifra lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Våre kunderådgivere i Tønsberg kan hjelpe deg med å sette opp en økonomisk oversikt som viser hvor mye du kan låne. Det avhenger av din personlige økonomi som hvor mye du har i inntekt og utgifter, egenkapital og sikkerhet for lånet.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Med sikkerhet i bolig kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Med god sikkerhet i bolig har du mulighet for å pusse opp, kjøpe bil, båt, hytte eller av andre grunner refinansiere boliglånet ditt. Med sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne til hva du vil. Andre låntyper vi tilbyr er flexikreditt, mellomfinansiering og byggelån.

Flexikreditt
Flexikreditt gir deg større økonomisk frihet da du kun betaler renter på det du har brukt. Du velger selv når du vil benytte mer av lånebeløpet.

Mellomfinansiering
Dersom du kjøper ny bolig før du har solgt den gamle kan du ha behov for et mellomfinansieringslån. Det er ikke alle banker som tilbyr mellomfinansiering, men dersom du har økonomi til det kan du få et mellomfinansieringslån i Sparebanken Øst.

Byggelån
Planlegger du å bygge hus eller totalrenovere en bolig? Vi hjelper deg med byggelån slik at du kan gå fra drømmer til konkrete planer du får gjennomført.

Søk om byggelån 

Slik kommer du i kontakt med oss
Vi er opptatt av at du som kunde skal ha valgfrihet. Derfor kan du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontor Vestfossen. Kunderådgiverne våre i Tønsberg ønsker er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Tønsberg

Besøksadresse:
Nedre Langgate 37, 3126 Tønsberg
Se kart

Postadresse:
Postboks 67
3301 Hokksund

Åpningstider:
Tirsdag – fredag 10:00–15:00

Ta kontakt med rådgiver for avtaler utenom åpningstid.

Rådgivningskontor – ikke kassetjenester.

Våre bankkontorer

Finn nærmeste kontor. Se åpningstider og avtale møte om boliglån.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signer dokumenter

Lånedokumenter kan du signere enkelt og trygt digitalt.

Gå til signering