Boliglån Tønsberg

Sparebanken Øst i Tønsberg tilbyr boliglån med gode betingelser

Enten du drømmer om din første bolig eller bare ønsker en oppgradering av boligen du allerede har så kan vi tilby deg boliglån til en god rente. Du vil få god hjelp til å realisere boligdrømmen, og sammen med deg vil vi se på ulike alternativer for lån til bolig og finne den beste løsningen for deg.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Tønsberg

Vår kontorstrategi går ut på å være tilstede i ditt nærmiljø slik at du har anledning til å møte din kunderådgiver når du trenger det. Det er derfor vi har valgt å opprette kontorer i flere byer på Østlandet. Dersom du ønsker en prat om boliglån i Tønsberg, ta kontakt med en av våre rådgivere.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten du betaler når alle gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og lignende kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Det kan være smart å skaffe seg et lånebevis fra banken før du går inn i budrunder. Dersom du har funnet drømmeboligen kan du ha en fordel ved å ha finansieringen i orden før en hektisk budrunde. En fordel er at du vet hvor mye du kan by på boligen, og en annen er at du kan legge frem bevis for at finansieringen er i orden når du legger inn bud.  Hvis du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid er det lurt å bestille et finansieringsbevis på forhånd. Det kan være opp mot en ukes behandlingstid.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Du vet hvor mye du kan by på boligen når du skal inn i budrunder
  • Du trenger ikke ta forbehold om finansiering da dette er i orden
  • Du har en fordel fremfor andre budgivere som ikke har ordnet finansiering
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Hva vil boliglånet koste deg? Besøk vår boliglånskalkulator for å finne ut hvor mye et boliglån vil koste ut ifra lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Våre kunderådgivere i Tønsberg kan hjelpe deg med å sette opp en økonomisk oversikt som viser hvor mye du kan låne. Det avhenger av din personlige økonomi som hvor mye du har i inntekt og utgifter, egenkapital og sikkerhet for lånet.

Du får boliglån:

  • Innenfor 85 % av boligens verdi
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år
  • Med sikkerhet i bolig kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?

Med god sikkerhet i bolig har du mulighet for å pusse opp, kjøpe bil, båt, hytte eller av andre grunner refinansiere boliglånet ditt. Med sikkerhet i boligen innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne til hva du vil. Andre lånetyper vi tilbyr er rammelån , mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Rammelån gir deg større økonomisk frihet da du kun betaler renter på det du har brukt. Du velger selv når du vil benytte mer av lånebeløpet.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Dersom du kjøper ny bolig før du har solgt den gamle kan du ha behov for et mellomfinansieringslån. Det er ikke alle banker som tilbyr mellomfinansiering, men dersom du har økonomi til det kan du få et mellomfinansieringslån i Sparebanken Øst.

Les mer om mellomfinansiering

Byggelån

Planlegger du å bygge hus eller totalrenovere en bolig? Vi hjelper deg med byggelån slik at du kan gå fra drømmer til konkrete planer du får gjennomført. Les mer

Slik kommer du i kontakt med oss

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha valgfrihet. Derfor kan du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre rådgivere ved kontoret i Tønsberg. Kunderådgiverne våre i Tønsberg ønsker er tilgjengelig for deg uansett hva du foretrekker.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Tønsberg

Besøksadresse: Nedre Langgate 37, 3126 Tønsberg

Postadresse: Postboks 673301 Hokksund