Vestfossen

Vårt Sparebanken Øst kontor i Vestfossen.

Vi som jobber i Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg når du trenger oss. Vår strategi har vært å opprette kontorer på Østlandet slik at du som kunde kan møte en kunderådgiver i ditt nærmiljø.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Hva kan vi hjelpe deg med

Kontoret vårt i Vestfossen finner du midt i Storgata – nærmere bestemt nr. 37. Vi gir deg profesjonell rådgivning innen lån, sparing og forsikring gjennom våre flinke kunderådgivere som er opptatt av å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Minibank ved inngangsdøren. Kassetjenester er åpen i kontorets åpningstider. Kontakt rådgiver for å avtale møte.

Vestfossen

Åpningstider: Tirsdag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Storgata 37, 3320 Vestfossen

Våre tjenester

  • Valgfrihet
  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte boliglån
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere

Hvorfor Sparebanken Øst?

Gjennom sine snart 180 år lange historie har Sparebanken Øst vært en del av utviklingen i lokalsamfunnet. Vi er en solid bank tuftet på lange tradisjoner som en selvstendig sparebank. Som kunde skal du ha valgfrihet når du besøker oss. Dersom du ønsker å benytte digitale løsninger og selvbetjeninger skal du selvsagt få lov til det, men dersom du ønsker å oppsøke et av våre kontorer og snakke med en kunderådgiver så skal du også ha mulighet til det.
Sparebanken Øst er en aktiv part i lokalsamfunnet, og hvert år gir banken gavemidler tilbake ved å støtte små og store prosjekter som kommer alle til gode. Opp gjennom årene har vi støttet idrettslag, korps, menigheter og utallige frivillige organisasjoner som jobber for barn og unge. Pengene deles ut av bankens overskudd, og deles ut to ganger i året.

Mer om vårt samfunnsansvar

Her finner du oss