Kontor Vestfossen

Sparebanken Øst kontor i Vestfossen

Vi som jobber i Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg når du trenger oss. Vår strategi har vært å opprette kontorer på Østlandet slik at du som kunde kan møte en kunderådgiver i ditt nærmiljø.

Søk boliglån Avtal møte

Vestfossen – her finner du oss

Kontoret vårt i Vestfossen finner du midt i Storgata – nærmere bestemt nr. 37. Vi kan gi deg profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring fordi vi har flinke kunderådgivere som er opptatt av å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.

Besøksadresse:
Storgata 37, 3320 Vestfossen

Åpningstider:
Mandag – fredag kl. 10:00–15:00

Kassetjenester er åpent:
Mandag – fredag kl. 10:00-13:00

Postadresse:
Postboks 67, 3301 Hokksund

Våre tjenester

Produktspekteret vårt er hovedsakelig lån, sparing og forsikring, og det er viktig for oss at du får god rådgivning om de produkter som passer ditt behov nå og i fremtiden. Det kan være å søke om boliglån eller refinansiering samtidig som vi er opptatt av at du skal ha gode forsikringsløsninger både for deg selv og resten av familien. Hos oss kan du velge om du vil ha personlig kontakt med vår kunderådgiver i Vestfossen, eller om du ønsker benytte digitale løsninger. Dette kan også kombineres da vi har opprettet et digitalt hjørne på kontoret for deg som ønsker å benytte deg av våre selvbetjente løsninger.

Boliglån

Er drømmen bolig ved sjøen, hytte på fjellet eller leilighet i byen?
Drømmen kan realiseres ved å søke om boliglån innenfor trygge rammer. På den måten er du sikret en sunn personlig økonomi også når renta går opp. Besøk våre rådgivere i Vestfossen som har ekspertise på boliglån. Sammen med deg vil de sette opp en nedbetalingsplan av boliglånet ditt som passer deg og din livssituasjon.
Les mer om boliglån

Refinansiering/flytte boliglån

Dersom du har planer om å pusse opp eller ønsker refinansiering av boliglån kan vi hjelpe deg. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne med sikkerhet i boligen din. Vi er også behjelpelig dersom du vurderer å flytte boliglånet ditt til oss. Det skal være lett for deg å flytte boliglånet til oss selv om du har lån i en annen bank. Vi  hjelper deg med alt det praktiske rundt refinansiering eller flytting av boliglån.

Søk om lån

Forsikringer

Å sikre seg økonomisk trygghet dersom uhellet skulle være ute er viktig. Gjennom Sparebanken Øst vil du få tilgang til noen av Norges beste forsikringer via Frende Forsikring. Velger du å samle flere forsikringer gjennom oss vil du oppnå samlerabatt.

Kjøp forsikring

Våre rådgivere

Hos oss finner du autoriserte finansielle rådgivere som også har gjennomgått godkjenningsordningen for rådgivere i skadeforsikring. Sammen med deg kan vi skreddersy løsninger som passer behovet til deg og din familie. Vi har god kunnskap til lokalsamfunnet her i Vestfossen, så dersom du trenger råd og hjelp til alt fra boliglån til sparing og forsikring så hjelper vi deg gjerne.

Ring oss på telefon 33 51 38 55

 

Avtal møte

Våre verdier / Hvorfor Sparebanken Øst?

Gjennom sin 175 år lange historie har Sparebanken Øst vært en del av utviklingen i lokalsamfunnet. Vi er en solid bank tuftet på lange tradisjoner som en selvstendig sparebank. Som kunde skal du ha valgfrihet når du besøker oss. Dersom du ønsker å benytte digitale løsninger og selvbetjeninger skal du selvsagt få lov til det, men dersom du ønsker å oppsøke et av våre kontorer og snakke med en kunderådgiver så skal du også ha mulighet til det.

Sparebanken Øst er en aktiv part i lokalsamfunnet, og hvert år gir banken gavemidler tilbake ved å støtte små og store prosjekter som kommer alle til gode. Opp gjennom årene har vi støttet idrettslag, korps, menigheter og utallige frivillige organisasjoner som jobber for barn og unge. Pengene deles ut av bankens overskudd, og deles ut to ganger i året. Les mer om det her.

Våre kontorer

Finn ditt nærmeste bankkontor og se åpningstider.

Se våre kontorer

Boliglån

Vi tilbyr boliglån med god rente. Nå er det enkelt å søke lån på nett.

Søk boliglån

Signere dokumenter

Signer lånedokumentene dine med BankID.

Til signeringsportalen