Boliglån Vestfossen

Sparebanken Øst i Vestfossen tilbyr boliglån med gode betingelser.

Uansett om du drømmer om din første bolig eller vil oppgradere boligen du allerede har, kan vi tilby boliglån til en god effektiv rente. Vi hjelper deg med å realisere boligdrømmen din, og kan legge frem ulike alternativer for lån til bolig. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og din personlige økonomi.

Søk lån på nett Kontakt rådgiver

Boliglån Vestfossen

Vi ønsker å gjøre vårt beste for å være tilstede for deg når du trenger oss. Det er derfor Sparebanken Øst har valgt å opprette kontorer mange steder på Østlandet slik at du kan møte kunderådgiveren din der du bor. Ta kontakt dersom du ønsker en prat om boliglån i Vestfossen.

Hva er effektiv rente?
Effektiv rente er den renten du betaler når termingebyr, etableringsgebyr og eventuelle andre kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis

Det kan være smart å skaffe seg et finansieringsbevis dersom du planlegger å kjøpe bolig. Dersom du ønsker å legge inn bud på en bolig kan det blir hektisk i budrunden, men med et finansieringsbevis i orden er veien kortere for å få tilslag på boligen. Et Finansieringsbevis i Sparebanken Øst har en varighet på tre måneder fra det er signert. Vi anbefaler deg å bestille et finansieringsbevis i god tid dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid da det kan være opp mot en ukes behandlingstid.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Det er avklart hvor mye du kan bruke på bolig når du skal inn i budrunder
  • Du er først i rekken dersom flere som byr på boligen du vil ha og du slipper å ta forbehold om finansiering
  • Du er trygg på at finansiering er i orden
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator

Start med å finne ut hvor mye et lån vil koste deg. Sparebanken Øst har en boliglånskalkulator som viser deg hvor mye et boliglån vil koste ut ifra lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Prøv vår boliglånskalkulator

Hvor mye kan jeg låne?

Lånebeløpets størrelse er avhengig av din personlige økonomi: hvor mye tjener du, hvor mye har du i utgifter, hvor stor egenkapital har du og hva kan du stille som sikkerhet for lånet. Ta en prat med en av våre kunderådgivere i Vestfossen som kan hjelpe deg med å sette opp en oversikt over din økonomi og gi deg et forslag til lånebeløp.

Du kan få boliglån:

  • Innenfor 85 % av boligens verdi
  • Mulighet for avdragsfrihet
  • Nedbetalingstid på maks 30 år

Øke boliglånet ditt?

Dersom du har tilstrekkelig sikkerhet i boligen, kan du også låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte. Boliglånet må være innenfor 85 % av boligens verdi. Vi tilbyr også rammelån , mellomfinansiering og byggelån.

Rammelån

Med rammelån innvilges du en låneramme (inntil 60 % av boligens verdi) som du disponerer etter behov. Du velger selv hvor mye du ønsker å ta ut, og det påløper kun renter av det du låner.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Dersom du ikke ønsker å selge nåværende bolig før du har funnet deg en ny kan du ha behov for mellomfinansiering. Det er ikke alle banker som tilbyr mellomfinansiering, men i Sparebanken Øst, gjør vi det dersom du har økonomi til det.

Les mer om mellomfinansiering her

Byggelån

Skal du bygge hus? Sparebanken Øst tilbyr byggelån som er et midlertidig lån for de løpende kostnadene du har i byggeperioden. Ta kontakt med kunderådgiver i Vestfossen for tilbud! Les om byggelån

Slik kommer du i kontakt med oss

Våre kunderådgivere i Vestfossen er tilgjengelig for deg uansett om du vil besøke oss på kontoret eller vil benytte selvbetjente løsninger.. Du kan kontakte oss via vårt kundesenter, på nettsidene våre eller gjennom å avtale tidspunkt med en av våre kunderådgivere i Vestfossen.

Kontakt Sparebanken Øst kontor Vestfossen

Besøksadresse: Storgata 37, 3320 Vestfossen

Postadresse: Postboks 673301 Hokksund