Vikersund

Sparebanken Øst sitt kontor sentralt i Vikersund sentrum

Vårt rådgivningskontor holder til sentralt i Vikersund og har gode parkeringsmuligheter rett av fra hovedgata. Sparebanken Øst sitt kontor i Modum, bor du i Åmot eller Geithus f.eks. filialen i Vikersund der for deg.

Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som fokuserer på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon.
Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Sparebanken Øst ønsker å være tilstede for deg som kunde når du trenger oss. Vi har derfor kontorer i flere byer og tettsteder på Østlandet slik at du som kunde kan møte din rådgiver i ditt nærmiljø.

Bilde av utsiden av kontoret på Vikersund. Hvitt hus og parkeringsplass forran.

Åpningstider: Mandag-fredag 10:00-15:00

Avtal møte utenfor åpningstid

Adresse: Vikersundgata 17, 3370 Vikersund

Våre tjenester

  • Boliglån
  • Refinansiering/flytte lånet
  • Forsikringer
  • Våre rådgivere
20. mars 2023
Aktuelt

Nå satser vi i Modum

Med fem nye på laget, skal Sparebanken Øst vise muskler fra nye lokaler i Vikersund. – Vi har noe å tilby som folk trenger, og ansatte som kjenner bygda, sier avdelingsbanksjef Magnus Gundersen.

Bli kjent med det nye teamet
4. mai 2023
Aktuelt

Nytt kontor i Vikersund

Målet vårt er å ha det sprudlende morsomt på jobb, noe som igjen skal smitte over på kundene. Sier avdelingsbanksjef Magnus Gundersen.

Les mer
3. november 2023

Hvorfor Sparebanken Øst

Sparebanken Øst har lange tradisjoner gjennom sine 180 år i bransjen. Som kunde hos oss vil du bli en del av en solid bank som har troen på valgfrihet og tilgjengelighet for deg som kunde.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker å ordne alle avtaler selv gjennom nettbanken eller du kan ha kontakt med en rådgiver. Bor du i Modum så har vi ett kontor nær deg. Velger du Sparebanken Øst som din personlige bank vil du få en partner som også tar ansvar i ditt lokalmiljø.

Hvert år gir Sparebanken Øst millioner av kroner tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte små og store prosjekter med midler fra vårt samfunnsutbytte, som er en del av bankens overskudd. Pengene går blant annet til barn og unge som er med i idrettslag, korps og teater. Vi støtter også unge mennesker som ønsker å satse på idrett, kultur eller utdanning, og vi gir midler til en rekke andre allmennyttige formål.

Les mer om samfunnsansvar i Sparebanken Øst her

Her finner du oss