Boliglån Vikersund

Sparebanken Øst Vikersund tilbyr boliglån med gode betingelser

Du kan få hjelp til å realisere boligdrømmen enten det er din første bolig som står øverst på ønskelisten eller en oppgradering av boligen du har i dag. I Vikersund møter du kunderådgivere som kan tilby deg boliglån til en god rente. Du kan få lagt presentert ulike alternativer for lån til bolig og sammen finner den løsningen som passer best for deg slik at du kan realisere boligdrømmen din.

Kontakt rådgiver Søk lån på nett

Boliglån Vikersund
Vikersund i Modum er et av de siste tilskuddene på kontorsatsingen til Sparebanken Øst. Bakgrunnen for at vi stadig etablerer nye kontorer er at vi ønsker å være tilstede for deg når du trenger oss. Vi er etablert mange steder på Østlandet for at du som kunde skal ha mulighet til å møte kunderådgiveren din i ditt eget nærmiljø. Ta kontakt med oss dersom du ønsker du en prat om boliglån i Vikersund.

Hva er effektiv rente?
Effektiv rente er den renten du betaler når gebyrer (termingebyr og etableringsgebyr) og andre kostnader er lagt inn i nedbetalingsplanen.

Finansieringsbevis
Finansieringsbevis er smart å ha med seg hvis du planlegger å kjøpe bolig og skal på visning. Etter visning kan budrunden blir hektisk, og da kan finansieringsbeviset gi deg et fortrinn. Husk å være ute i god tid når du søker om finansieringsbevis da det kan være opp mot en ukes behandlingstid. Finansieringsbevis er gyldig i tre måneder etter at det er signert. Et godt råd er derfor å skaffe seg et finansieringsbevis dersom du planlegger å kjøpe bolig i nær fremtid. Da er veien kortere for å få oppfylt boligdrømmen din.

Fordeler ved finansieringsbevis:

  • Finansieringsbeviset viser hvor mye du har til rådighet når du skal inn i budrunder
  • Finansieringsbeviset viser at finansiering er i orden
  • Med finansieringsbevis slipper du å ta forbehold om finansiering, en fordel dersom flere som byr på boligen du vil ha
  • Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder, men kan fornyes

Søk om finansieringsbevis

Boliglånskalkulator
Før du starter prosessen med å se på bolig er det greit å få en pekepinn på hvor mye et boliglån vil koste deg. Du kan besøke vår boliglånskalkulator og legge inn lånebeløp, rente og nedbetalingstid slik at du selv se hvor mye et boliglån vil koste.

Prøv vår lånekalkulator

Hvor mye kan jeg låne?
For at du skal vite hvor mye du kan låne trenger vi opplysninger av deg som blant annet hvor mye du har i inntekt og utgifter samt sikkerhet i egenkapital eller annen eiendom. Du kan få hjelp av våre kunderådgivere i Vikersund med å sette opp en oversikt over din økonomiske situasjon og deretter tilpasser de lånebeløpet til dette.

Du får boliglån:

  • innenfor 85 % av boligens verdi
  • mulighet for avdragsfrihet
  • nedbetalingstid på maks 30 år

Det kan være at du har nedbetalt deler av boliglånet ditt og har ledig sikkerhet i boligen. Da kan du låne til andre ting som for eksempel oppussing, bil, båt eller hytte.

Øke boliglånet ditt?
Hvis du har sikkerhet i bolig har du muligheten til å refinansiere boliglånet og få midler til å pusse opp eller rett og slett bare oppfylle noen av drømmene dine. Så lenge boliglånet er innenfor 85 % av boligens verdi kan du låne med sikkerhet i boligen. Du kan også få tilbud om mellomfinansiering og byggelån hos oss.

Rammelån

Med Rammelån har du et lån som gjør at du kan benytte pengene som du vil og når du vil.  Du velger selv når du vil øke lånet eller nedbetale på det, og betaler kun renter på det du har brukt.

Søk om rammelån

Mellomfinansiering

Mens du venter på å få solgt boligen din kan du ha behov for et mellomfinansieringslån. I hvert fall dersom du har kjøpt ny bolig og overtakelse skjer før nåværende bolig er solgt. Les mer om mellomfinansiering her.

Byggelån

Byggelån er gunstig for deg som skal bygge nytt eller holder på med totalrenovering av bolig. Byggelånet er en låneramme som utbetales etter hvert som byggekostnadene kommer. Du betaler kun rente av det du har brukt av lånerammen. Ta kontakt med kunderådgiveren din i Vikersund for tilbud!

Søk om byggelån