Grønt boliglån

Sparebanken Øst tilbyr miljøvennlig boliglån

Eier du eller har du planer om å kjøpe energieffektiv bolig? Vi tilbyr grønt boliglån med gunstige betingelser. Hos oss får du låne inntil 85% av boligens verdi dersom din bolig oppfyller kravene til grønt boliglån. 

Logg deg inn i nettbanken for å søke lån. Hvis du ikke har nettbank, må du bli kunde først.

Bli kunde Søk grønt boliglån

*Merk søknaden med grønt boliglån

Medlånetaker må også bli kunde før vi kan behandle lånesøknaden. Det er gratis og det følger ikke med noen ekstra produkter.

Hva er grønt boliglån?

Grønt boliglån er et låneprodukt som tilbys deg som har fokus på miljøet i valg av ny bolig enten du skal bygge eller kjøpe ny bolig. Ved å tilby gunstig finansiering av nullhus med miljøboliglån vil vi være med på å stimulere til klimanøytral boligbygging. Dette gjelder også ved kjøp av fritidsbolig.

Hva er nullhus?

Et nullhus er et hus som produserer like mye energi som det totalt har behov for per år. Nullhus kan omtales som passivhus eller lavenergihus og har energimerking a. Et nullhus skal også være karbonnøytralt når det gjelder utslipp fra materialer, riving og byggeprosess. Det vil fremkomme av byggetillatelsen om et hus er et nullhus.

Hvilke fordeler får jeg?

Dersom du har et eller planlegger å skaffe deg et nullhus vil du oppnå fordeler gjennom grønt boliglån sammenlignet med vanlig boliglån.

  • Du får et rimeligere lån i form av lavere rente enn ved vanlig boliglån
  • Du kan låne inntil 85% av verdien på boligen

Se våre priser på boliglån

Ansvarlighet og bærekraft er viktig for oss i Sparebanken Øst. Dette vil gjenspeiles både i hvilke produkter vi tilbyr kundene, og hvordan produktene får konsekvenser for miljøet og samfunnet rundt oss.

Hvor mye koster boliglånet?

Prøv boliglånskalkulatoren og se pris på boliglånet per måned.
Lek deg med nedbetalingstid og rente for å se hva summen blir.
Du kan også se en detaljert nedbetalingsplan.

Prøv lånekalkulator